Cum pot pune si eu niste bannere pe forum ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum pot pune si eu niste bannere pe forum ?
vreau si eu sa pun niste bannere pe forum cum pot pune ?
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca esti incepator si nu vrei sa te complici, iti recomand Header and Footer Simple Edit
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
Pentru inceput, vezi ca acest mod contine o eroare sa zicem.
Pentru a rezolva aceasta eroare intra in templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl
Si cauta:
Si inlocuieste cu:
Pentru a pune codurile HTML/Java intri in Panoul Administratorului - Configurare generala si acolo ai sa gasesti 2 casute: una pentru header si un pentru footer.
Pentru a rezolva aceasta eroare intra in templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl
Si cauta:
Cod: Selectaţi tot
<td><textarea>{FOOTER}</
Cod: Selectaţi tot
<td><textarea>{FOOTER}</textarea></td>
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
Daca ai forum de la MyForum nu ai cum sa redenumesti acel fisier,deoarece nu ofera posibilitatea de a intra in FTP.Pai din cate tin eu minte MyForum parca avea acest MOD instalat.Intra in Panoul Administratorului - Configurare General si vezi acolo, nu exista acolo 2 casute: HTML/JavaScript Header si HTML/JavaScript Footer sau ceva in genul asta.
P.S. Ai postat mesajul intr-un forum gresit. Trebuia sa postezi la forumul 2.0.x Cum pot să...? !
P.S. Ai postat mesajul intr-un forum gresit. Trebuia sa postezi la forumul 2.0.x Cum pot să...? !
HTML/JavaScript Header
Acest cod HTML apare in headerul paginii (partea de sus a forumului).
Atentie! Daca bagati coduri html gresite, este posibil ca o parte din forum sa nu mai fie functionala. Daca nu va mai apare Panoul Administratorului, trebuie sa va autentificati pe adresa http://EvolutionRomania.myforum.ro/login2.php si sa stergeti codurile gresite.
HTML/JavaScript Footer
Acest cod HTML apare in footerul paginii (partea de jos).
Atentie! Daca bagati coduri html gresite, este posibil ca o parte din forum sa nu mai fie functionala. Daca nu va mai apare Panoul Administratorului, trebuie sa va autentificati pe adresa http://EvolutionRomania.myforum.ro/login2.php si sa stergeti codurile gresite.
NOU! Latimea maxima a imaginilor permise pe forum
Pentru ca imaginile foarte mari afisate in forum sa nu mai strice structura template-ului, setati dimensiunea maxima permisa. Toate imaginile mai mari decat aceasta valoare or sa fie redimensionate (printr-un cod javascript). Valoarea implicita este 500.
asta e ce imi arata nus cum sa fac
Acest cod HTML apare in headerul paginii (partea de sus a forumului).
HTML/JavaScript Footer
Acest cod HTML apare in footerul paginii (partea de jos).
NOU! Latimea maxima a imaginilor permise pe forum
Pentru ca imaginile foarte mari afisate in forum sa nu mai strice structura template-ului, setati dimensiunea maxima permisa. Toate imaginile mai mari decat aceasta valoare or sa fie redimensionate (printr-un cod javascript). Valoarea implicita este 500.
asta e ce imi arata nus cum sa fac

- octaviansan
- Utilizator înregistrat