Cum pot pune si eu niste bannere pe forum ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
MrZeT
Nou venit

Cum pot pune si eu niste bannere pe forum ?

Mesaj de MrZeT »

vreau si eu sa pun niste bannere pe forum cum pot pune ?
BaD-BoY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BaD-BoY »

Daca esti incepator si nu vrei sa te complici, iti recomand Header and Footer Simple Edit
MrZeT
Nou venit

ok

Mesaj de MrZeT »

ms :)
MrZeT
Nou venit

Mesaj de MrZeT »

nu stiu cum sa pun Header and Footer Simple Edit :( adik nu stiu unde sa intru in panoul administratorului ?
BaD-BoY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BaD-BoY »

Pentru inceput, vezi ca acest mod contine o eroare sa zicem.
Pentru a rezolva aceasta eroare intra in templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl

Si cauta:

Cod: Selectaţi tot

<td><textarea>{FOOTER}</
Si inlocuieste cu:

Cod: Selectaţi tot

<td><textarea>{FOOTER}</textarea></td>
Pentru a pune codurile HTML/Java intri in Panoul Administratorului - Configurare generala si acolo ai sa gasesti 2 casute: una pentru header si un pentru footer.
MrZeT
Nou venit

Mesaj de MrZeT »

templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl pe aceasta nu am inteleso pt ca forumul este de la myforum ..... etc si nus cum sa fac ma chinui de 4 ore ca sa incerc sa pun niste bannere :(
BaD-BoY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BaD-BoY »

Daca ai forum de la MyForum nu ai cum sa redenumesti acel fisier,deoarece nu ofera posibilitatea de a intra in FTP.Pai din cate tin eu minte MyForum parca avea acest MOD instalat.Intra in Panoul Administratorului - Configurare General si vezi acolo, nu exista acolo 2 casute: HTML/JavaScript Header si HTML/JavaScript Footer sau ceva in genul asta.

P.S. Ai postat mesajul intr-un forum gresit. Trebuia sa postezi la forumul 2.0.x Cum pot să...? !
MrZeT
Nou venit

Mesaj de MrZeT »

HTML/JavaScript Header
Acest cod HTML apare in headerul paginii (partea de sus a forumului).
Atentie! Daca bagati coduri html gresite, este posibil ca o parte din forum sa nu mai fie functionala. Daca nu va mai apare Panoul Administratorului, trebuie sa va autentificati pe adresa http://EvolutionRomania.myforum.ro/login2.php si sa stergeti codurile gresite.
HTML/JavaScript Footer
Acest cod HTML apare in footerul paginii (partea de jos).
Atentie! Daca bagati coduri html gresite, este posibil ca o parte din forum sa nu mai fie functionala. Daca nu va mai apare Panoul Administratorului, trebuie sa va autentificati pe adresa http://EvolutionRomania.myforum.ro/login2.php si sa stergeti codurile gresite.
NOU! Latimea maxima a imaginilor permise pe forum
Pentru ca imaginile foarte mari afisate in forum sa nu mai strice structura template-ului, setati dimensiunea maxima permisa. Toate imaginile mai mari decat aceasta valoare or sa fie redimensionate (printr-un cod javascript). Valoarea implicita este 500.

asta e ce imi arata nus cum sa fac :(
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Păi vezi ca in dreapta de alea ai un text area, bagi codul bannerului în textarea.
seg168
Utilizator înregistrat

Mesaj de seg168 »

doamne ce n00b ... nu imi vine sa cred cum sunteti asa de calmi, eu nu m-as fi putut stapani
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”