Am o problema de headere ( si nu nu am hosting la Lycos ) ... aceasta eroare a aparut dupa instalarea Level Mod pe un template FI (Forum Images) cu ajutor din partea celor de la FI cu instalarea modului insa am primit niste erori de headere dupa instalare... am incercat sa le ocolesc folosind " @ " in script nestiind ca introducerea acestui caracter duce la ignorarea intregului rand... dupa ce nu mi-au mai aparut aceste erori in susul paginii am vazut ca nu mai merge butonul register pe care daca apasam primeam o eroare ciudata in care imi dadea un mesaj stupid si nici butoanele Login si Logout nu mai mergeau... daca apasam pe login vedeam o pagina alba pe care era doar eroarea asta:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rpg/public_html/forum/templates/fiblack/fiblack.cfg:123) in /home/rpg/public_html/forum/includes/sessions.php on line 359
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rpg/public_html/forum/templates/fiblack/fiblack.cfg:123) in /home/rpg/public_html/forum/includes/sessions.php on line 360
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rpg/public_html/forum/templates/fiblack/fiblack.cfg:123) in /home/rpg/public_html/forum/includes/functions.php on line 764
BeNnY, introducerea semnului „@” se face doar la liniile care încep cu setcookie din fişierul includes/sessions.php
Este „interesantă” şi eroarea care ţi-o afişează în fişierul de configurare al stilului.