Intrebare Flash

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Intrebare Flash

Mesaj de VapDesigns »

Ok, sper sa fie cineva care sa ma poata ajuta in asta.

Lucrez la un site flash. Am pe in primul .fla banner si meniu, si un spatiu in jos unde v-a urma sa apara content-ul. Prima pagina(a site-ului), sa zicem Home, este un alt .fla pe care in introduc in primul prin :

Cod: Selectaţi tot

loadMovie ("home.swf", "_root.target1")
Asta imi merge, dar am de pus in pagina Home (flash 8 ) ceva content facut in Flash 6 , si trebuie sa folosesc un buton care sa cheme acest swf.
Am incercat ca in interiorul lui home, sa folosesc acelasi cod, dar nu imi merge, parerea mea e ca detecteaza _root ca root-ul primei pagini.

Daca imi poate da cineva o idee la cum sa chem in Home (flash 8, prin apasarea unui buton) un content (flash 6) , ambele fiind cuprinse in o pagina (flash 8 ).

Multumesc... sper sa fie ceva sugestii.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

_root. este absolut, nu conteaza la ce nivel esti, daca il folosesti te referi la cel mai inalt nivel.
Din moment ce incluzi intr-un swf flash 8 un flash 6, cel din urma devine si el 8.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

Si ce sa folosesc? Acum incerc un linkage la un movieclip in care o sa pun target-ul .... nu cred ca o sa mearga ...

astept .. si eu

EDIT_1 : Nu merge. In loc de _root ce sa pun? . daca nu se rezolva aici, cred ca voi incerca sa pun in primul fla un target care sa-l recunoasca. Daca va merge si asa.

EDIT_2 : Am rezolvat-o .. am pus un target cu linkage diferit pe primul .fla si acolo am lasat _root .

Acum stau si ma intreb ... de ce am postat? .. si mai ales .. de ce vorbesc sigur? :lol:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Poate pe viitor cineva va avea aceeasi problema cu a ta si POATE va cauta pe forum si va gasi solutia ta.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”