nu trimite mailu de activare pe @hotmail.com :(

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
ovisopa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

nu trimite mailu de activare pe @hotmail.com :(

Mesaj de ovisopa »

Salut,

azi am aflat ceva tare dubios la forumu' meu , acum am primit un mail de la al doi-lea utilizator care a introdus adresa de email ....@hotmail.com si mi-a spus ca nu a primit nici un mesaj de activare a userului ... ce naiba poa' sa fie .. si de ce numai pe hotmail ??? pe msn merge.. aveam eu un cont si am incercat .. am primit si totul a fost ok.. acum imi fac unu pe hotmail sa testez si eu

are cineva vreo idee ?? :?:

10x
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Da întradevar curios pentru ca această problemă nu apre şi pe ale forumuri de support internationat!
Probabil ca nu au scris bine adresele de e-mail, sau serverul de la hotmail a avut ceva probleme.
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

mi-am facut si eu o adresa pe hotmail ... si intr-adevar nu se trimite mesajul de activare nici pe adresa aia :( .. am incercat sa trimit un mail de pe clientul de email (folosind acelasi host unde e si forumu) si a trimis mesajul ... acum o sa incerc sa setez in phpbb un server de smtp .. sa vedem daca asa mere ...

vb later

see ya
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salutare :)

nu il gasiti pentru ca nu il cautati la locul bun :lol: .Un e-mail de acest tip il veti gasi intotdeauna in BULK MAIL :D

c'ya si mult curaj :mrgreen:
ovisopa
Utilizator înregistrat

Re: re:

Mesaj de ovisopa »

STUDIO scrie:Salutare :)
nu il gasiti pentru ca nu il cautati la locul bun :lol: .Un e-mail de acest tip il veti gasi intotdeauna in BULK MAIL :D

sorry dar nu'i nici akolo ... si nu cred ca'l ia ca spam de spam si sa'l stearga, sau sa-l ignore .. nush ce dreaq sa zik

am incercat sa-i bag serveru de smtp ce'l folosesc eu la mail, am facut o adresa de email noua si am bagt datele acolo ... dar tot nu trimite pe hotmail :( ...

nu am nici o idee .. nush ce sa mai zik .. imi vine sa scot treaba cu activarea
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut inca odata !

iti spun 100 % ca il gasesti acolo!! mai incearca sa iti faci alt user si ai sa vezi!

c'ya 8)
IronAngel
Utilizator înregistrat

Mesaj de IronAngel »

si ca sa vezi ca nu vand gogosi :)

Imagine

c'ya :mrgreen:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: re:

Mesaj de bogdan »

ovisopa scrie:
STUDIO scrie:Salutare :)

sorry dar nu'i nici akolo ... si nu cred ca'l ia ca spam de spam si sa'l stearga, sau sa-l ignore .. nush ce dreaq sa zik
poate au activata setarea in Hotmail sa stearga automat toate junk-urile; cu siguranta ar trebui sa fie in junk folder
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

cand mi-am facut contul am lasat totul pe default asa cum vrea hotmailu'... o sa incerc mai tarziu ca acum am probleme cu un hdd de 80 G .. mi s-o luat curentul si so belit partition table :((

vb later
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

m-am intor mai suparat decat eram pana acum .. de vreo ora mi so mai belit o partitzie la un hdd, la altul .. in fine ...

in reply'ul trecut am uitat sa specific ca pe @msn.com nu baga mailu in junk... si din cate stiu eu hotmailu si msn'u sunt cam tot una ....

aveti vreo idee cum se poate rezolva treaba asta .. io m-am gandit sa nu mai cer activarea contului ... asa nu mai e nevoie de nici un email .. dar va aparea problema la notificari de raspunsuri .. si private messages ...

banuiesc ca pe alte forumuri nu e lafel , sau ??? :( :?

mersi
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”