Forumul lui Bancos Daniel
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Cristian
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forumul lui Bancos Daniel
Sal
eu sunt Cristian Raducanescu si sunt administratorul forumului daniel-eugen.as.ro
vreau sa va dati si voi cu parerea in legatura cu acest forum
adresa este
Forum Motilor26
As vrea sa stiu de unde pot lua cele necesare pt a creea Grupuri de utilizatori pe acest forum
si daca aveti vreo propunere de inbunatatire, va rog sa o comunicati ca sa stiu si eu
eu sunt Cristian Raducanescu si sunt administratorul forumului daniel-eugen.as.ro
vreau sa va dati si voi cu parerea in legatura cu acest forum
adresa este
Forum Motilor26
As vrea sa stiu de unde pot lua cele necesare pt a creea Grupuri de utilizatori pe acest forum
si daca aveti vreo propunere de inbunatatire, va rog sa o comunicati ca sa stiu si eu
Ultima oară modificat 13-Apr-2004, 12:18:10 de către Cristian, modificat 1 dată în total.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Forumul lui Bancos Daniel
grupurile le creezi din Panoul Administratorului->Administrare grupuri->Management->Crează un grup nourjncristyan scrie:As vrea sa stiu de unde pot lua cele necesare pt a creea Grupuri de utilizatori pe acest forum
multe domenii de discutii dar sper sa fie folosite la maxim ! eventual sa incerci un stil nou (poate chiar unul original) ...
mult succes !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- descarca arhiva ce contine fisierele originale ale forumului: PhpBB 2.0.6 Full Package (arhivă .zip)rjncristyan scrie:cum pot sa fac rost de acest fisier?
si cum il introduc pe server?
- fa-ti o copie de siguranta a forumului de pe server (mai precis toate fisierele din directorul /admin )
- suprascrie pe server toate fisierele din directorul /admin (e mai sigur) !