Eroare la last visit mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
KenT
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare la last visit mod

Mesaj de KenT »

Deci dupa ce am terminat de instalat knd am dat pe pagina sa vad dak imi apare nu mergea... imi ramane pagina alba complet .. am inlocuit fisierele modificate cu cele vechi si acum uitati ce imi apare
Imagine

Cum pot sa scot alea sa revina la normal :(

PS : Puteti sa imi spuneti si mie cum se numeste mod`ul ala prin care nu mai pot astia sa dea click dreapta pe forum :(

Edit : Am rezolvat era din lang_main si lang_admin ... oricum va rog sa ma ajutati in legatura cu mod`ul / script`ul acela no-copy ...
KenT
Utilizator înregistrat

Mesaj de KenT »

Alta problema ... sry daca se considera double post :(
Deci am vrut sa instalez modul acela prin care separi Sticky de Announcements si am umblat in lang_main , viewforum.php si viewforum_body.tpl
Dupa ce l`am instalat am vrut sa intru intr`o categorie ( de ex. News ) si in loc sa imi apara topicurile si toate celelalte imi apare pagina alba
:cry: nush ce am gresit . Mentionez k am sters toate liniile pe care le`am bagat pentru modul ala . Help :cry: . Thx
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Da, se considera doublepost.
MODul ala cu NoCopy nu te ajuta la nimic, tot vedem codul sursa si luam ce vrem de pe forum.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”