phpbb 3 update
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
phpbb 3 update
cum sa trec la phpbb3?
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Server: Windows
- Nivel php: Experimentat
are el convertor. pur si simplu uploadezi forumul phpbb3 in root/forum tau/phpbb3, apoi accesezi www.site.ro/forum/phpbb3, instalezi forumul phpbb3 in aceeasi baza de date dar cu un alt prefix, accesezi iar (sa nu stergi install de acolo) si selectezi din cele 2 taburi de sus pe ultimul, convert. apoi urmezi pasii de acolo pentru a upgrada. cand ai terminat intrii in ACP si schimbi calea catre forum, ducand catre noua locatie, apoi muti si fisierele.
cam asta ar fi pe scurt
cam asta ar fi pe scurt
- Dutzzu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
upgrade forum
daca va pun la disp acces la phpmyadmin, folderul forumului si la forum, ma puteti ajuta cu update'ul? ca sa fiu sigur ca nu fac ceva prostii cu el... nu vreau sa mi pierd inf de pe srv 
ps: momentan am versiunea 2.19 ... vreau sa i fac upgrade la vers asta, pt ca update la ultima vers stabila nu ma ajuta nimeni sa fac
( viewtopic.php?p=60490#60490 )

ps: momentan am versiunea 2.19 ... vreau sa i fac upgrade la vers asta, pt ca update la ultima vers stabila nu ma ajuta nimeni sa fac

- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
Re: upgrade forum
pe serverul tau faci un folder "forumulmeu" in care bagi tot ce e in folderul phpbb3 descarcat de pe site. dupa care il instalezi cu un alt prefix de tabel. cand e gata instalat, dai convert si pui path-ul catre forumul tau 2.19. daca nu o sa mearga, nu o sa pierzi nimic din fostul forum. (pentru siguranta fa-ti un backup.Dutzzu scrie:daca va pun la disp acces la phpmyadmin, folderul forumului si la forum, ma puteti ajuta cu update'ul? ca sa fiu sigur ca nu fac ceva prostii cu el... nu vreau sa mi pierd inf de pe srv
ps: momentan am versiunea 2.19 ... vreau sa i fac upgrade la vers asta, pt ca update la ultima vers stabila nu ma ajuta nimeni sa fac( viewtopic.php?p=60490#60490 )
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN