Probleme: data initiere forum & mass-mailing

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cornelia
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme: data initiere forum & mass-mailing

Mesaj de cornelia »

Iertare, iar va stresez.

Am doua probleme, iar despre prima v-am mai scris - data initiere forum. Solutia propusa n-a functionat. Voi ati zis sa intru in MyAdmin si sa scriu codul unix la forum start date (sau ceva de genul asta). Ei bine n-a mers. Am facut exact cum ati zis la momentul respectiv si ... nimic. Poate mi-a scapat mie ceva din explicatie sau poate explicatiei i-a lipsit ceva.

A doua problema e mai noua si este enervanta: nu pot sa mai trimit mail la toti utilizatorii. Initial a functionat, acum nu mai vrea.

Eroare generală
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Aici chiar nu stiu ce sa incerc asa ca am nevoie de sfatul vostru. Stiu, ati mai scris despre asta dar n-am inteles raspunsul in mod coerent. Asa ca poate ar trebui detaliat.

Multumesc de pe acum.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Incearca sa pui la punct setarile SMTP din ACP.

S-a mai discutat, incearca sa dai un search .
cornelia
Utilizator înregistrat

Mesaj de cornelia »

Pai, sunt doua aspecte:

1. mesajul in bloc pentru toti utilizatorii
2. posibilitatea ca utilizatorii sa trimita mailuri via forum

Nu ma intereseaza al doilea aspect asa incat sa setez SMTP. Ma intereseaza primul aspect care pana de curand a functionat fara sa fi pus eu ceva la SMTP. Dupa mine nu exista o legatura intre cele doua. Sau e ceva ce nu pricep. Cert este ca fara sa schimb eu nimic in configurare, mass-mailingul mergea si acum nu mai merge.

Am cautat raspunsul prin forum dar n-am gasit detaliile de care am nevoie. Mie imi trebuie un raspuns pas cu pas pentru ca sunt la inceput si trebuie sa ma prind de unde trebuie sa apuc problema.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”