Eroare la inregistrare

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare la inregistrare

Mesaj de M*i*h*a*i »

Am o mare problema la forum.Una enervanta :x .Cand userul vrea sa se inregistreze ii apare "could not connect to database" sau daca activez SMTP apare:

Cod: Selectaţi tot

Could not connect to smtp host : : 

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php
Chiar nu stie nimeni ce sa fac???Am incercat auto cookies si nimik :( .
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Intri in Panoul de Control -> Configurare Generala si in josul paginii la "Configurările de email", la optiunea "Folosiţi serverul SMTP pentru email" bifezi pe Nu. Presupun ca nu ai SMTP pe server si forumul vrea sa trimita e-mailuri prin ceva ce nu este :)
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

dar nu cred ca e de la aia yo de exp pe 1 forum am functia aia activata si nu mi se intampla nimic rau .totusi vezi daca merge cum a zis skeleton
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

skeleton scrie:Intri in Panoul de Control -> Configurare Generala si in josul paginii la "Configurările de email", la optiunea "Folosiţi serverul SMTP pentru email" bifezi pe Nu. Presupun ca nu ai SMTP pe server si forumul vrea sa trimita e-mailuri prin ceva ce nu este :)
Forumule este pe evonet si am smtp activ........Dar problema mai e si ca daca bifez nu imi apare "could not connect to database" sau "cannot find server".Asta e defapt eroare ca nu tin atat de mult la mail :(
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Evonet nu ofera smtp. Tocmai de asta e bine sa bifezi in Panoul Administratorului-Administrare Genreala-Configurare Generala-Validarea contului activata de: si aici bifezi Nimeni. Si dupa ce isi fac contul imediat se pot loga si nu mai este nevoie mail cu link de activare. Iar pentru cei care si-au facut cont deja si nu pot intra intre tot in panoul administratorului-Administrare utilizatori-Management si acolo scrii userul(userii) care nu are validat contul si la Câmpuri speciale doar pentru administrator cauti Ultiziatorul este activ si bifezi Da. Sper sa fie de ajutor daca nu ignora mesajul.
Ultima oară modificat 04-Apr-2007, 14:40:03 de către c|neva, modificat 1 dată în total.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Evonet nu ofera functia de mail();
Mai sunt o groaza de topicuri pe-aici referitor la asta si la ce alternative ai. Da si tu o cautare.
etherfast.ro - Blog personal
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

Mai voi chiar nu intelegeti care e problema...........Deci....un user neinregistrat intra pe site si vrea sa isi faca cont,da???Intra la inregistrare si dupa ce completeaza campurile si apasa sa se inregistreze ii apare cum va apare voua cand incercati sa accesati internetul si nu sunteti conectat la el adica "cannot find server" sau "Internet Explorer cannot display the webpage".Smtap e dezactiva si e bifat si nimeni...ASTA E PROBLEMA.................
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Te rog nu scrie cu litere mari avem impresia ca te "racnesti" la noi!Ai dezactivat smtp din ACP?..daca da atunci cauta un host care permite smtp adica sa ai setari smtp si le pui acolo in ACp!Si inca ceva incearca sa schimbi din subsilver setarile de la smtp!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

M*i*h*a*i scrie:Mai voi chiar nu intelegeti care e problema...........Deci....un user neinregistrat intra pe site si vrea sa isi faca cont,da???Intra la inregistrare si dupa ce completeaza campurile si apasa sa se inregistreze ii apare cum va apare voua cand incercati sa accesati internetul si nu sunteti conectat la el adica "cannot find server" sau "Internet Explorer cannot display the webpage".Smtap e dezactiva si e bifat si nimeni...ASTA E PROBLEMA.................
Un link catre forum?
etherfast.ro - Blog personal
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

E under construction dar fie........ :D www.creed-speed.evonet.ro
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”