Responsabilitatile unui administrator/proprietar de forum

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mucky
Utilizator înregistrat

Responsabilitatile unui administrator/proprietar de forum

Mesaj de mucky »

Probabil ca fiecare are remuscarile lui cand dupa ce face un forum vede ca lumea se ataca direct pe el...si asta se intampla frecvent.
Problema mea este: ce se poate intampla daca cineva este facut salata pe forumul meu iar eu probabil port responsabilitatea de a avea pe forum informatii jignitoare despre el - evident ne fiind eu autorul ci doar gazda.
Facand paralela cu un ziar cred ca nu numai ziaristul o incurca daca seescaleaza situatia dupa un articol.
Va multumesc mult!

PS. Este singurul motiv care ma tine in loc sa dau starul forumului meu!

Inca odata multumesc!
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Cand spui "facut salata" probabil te referi la insulte, ofense verbale si alte minuni .

Pentru asta poti folosi sectiunea din ACP, Word Censor, cu care poti inlocui cuvinte postate pe forumul tau, sau care urmeaza sa fie postate, cu alte cuvinte . In acest fel ai exita acest lucru .
mucky
Utilizator înregistrat

Mesaj de mucky »

Aliniuz - multumesc, asa e...
eu ma temeam ca eventual ajungi sa fii dat in judecata daca unu scrie pe forumul meu ca altul nu stiu eu ce corupt e, sau ca umbla cu nu stiu care...
exista vreo lege care clarifica responsabilitatea detinatorlui fata de forumistul recalcitrant :)

Eu o vad destul de dureroasa asa o postura si ma intreb daca e vreun precedent, respectiv daca e vreo reglementare in acest sens!

Numai bine, tuturor!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Practic, ar fi de datoria ta ca moderator sa eviti chestii de genul asta. Nu prea au cum sa te dea in judecata, insa te asigur ca nici lucruri bune nu ti se vor intampla.

Tocmai de aceea trebuie sa moderezi cu atentie daca se ajunge la lucruri de genul asta.
etherfast.ro - Blog personal
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Este o chestie delicata din pacate. Se intampla rar ca un admin sa fie dat in judecata, dar se mai intampla .. de cele mai multe ori sunto doar sicane ...

Este bine sa te acoperi in regulament spunand ca nu sunt permise atacurile personale si ca administratorul si echipa administrativa nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele postate si opiniile expimate de membrii. Cu o echipa de moderatori care stiu sa taie ca lumea mesajele cu probleme, esti safe. Si eu am avut probleme de genul, dar am devenit tot mai stricta. Nu ezita sa dai warnings si chiar sa trimiti la plimbare "batausii".
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”