Probabil ca fiecare are remuscarile lui cand dupa ce face un forum vede ca lumea se ataca direct pe el...si asta se intampla frecvent.
Problema mea este: ce se poate intampla daca cineva este facut salata pe forumul meu iar eu probabil port responsabilitatea de a avea pe forum informatii jignitoare despre el - evident ne fiind eu autorul ci doar gazda.
Facand paralela cu un ziar cred ca nu numai ziaristul o incurca daca seescaleaza situatia dupa un articol.
Va multumesc mult!
PS. Este singurul motiv care ma tine in loc sa dau starul forumului meu!
Inca odata multumesc!
Responsabilitatile unui administrator/proprietar de forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aliniuz - multumesc, asa e...
eu ma temeam ca eventual ajungi sa fii dat in judecata daca unu scrie pe forumul meu ca altul nu stiu eu ce corupt e, sau ca umbla cu nu stiu care...
exista vreo lege care clarifica responsabilitatea detinatorlui fata de forumistul recalcitrant :)
Eu o vad destul de dureroasa asa o postura si ma intreb daca e vreun precedent, respectiv daca e vreo reglementare in acest sens!
Numai bine, tuturor!
eu ma temeam ca eventual ajungi sa fii dat in judecata daca unu scrie pe forumul meu ca altul nu stiu eu ce corupt e, sau ca umbla cu nu stiu care...
exista vreo lege care clarifica responsabilitatea detinatorlui fata de forumistul recalcitrant :)
Eu o vad destul de dureroasa asa o postura si ma intreb daca e vreun precedent, respectiv daca e vreo reglementare in acest sens!
Numai bine, tuturor!
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Practic, ar fi de datoria ta ca moderator sa eviti chestii de genul asta. Nu prea au cum sa te dea in judecata, insa te asigur ca nici lucruri bune nu ti se vor intampla.
Tocmai de aceea trebuie sa moderezi cu atentie daca se ajunge la lucruri de genul asta.
Tocmai de aceea trebuie sa moderezi cu atentie daca se ajunge la lucruri de genul asta.
etherfast.ro - Blog personal
- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Este o chestie delicata din pacate. Se intampla rar ca un admin sa fie dat in judecata, dar se mai intampla .. de cele mai multe ori sunto doar sicane ...
Este bine sa te acoperi in regulament spunand ca nu sunt permise atacurile personale si ca administratorul si echipa administrativa nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele postate si opiniile expimate de membrii. Cu o echipa de moderatori care stiu sa taie ca lumea mesajele cu probleme, esti safe. Si eu am avut probleme de genul, dar am devenit tot mai stricta. Nu ezita sa dai warnings si chiar sa trimiti la plimbare "batausii".
Este bine sa te acoperi in regulament spunand ca nu sunt permise atacurile personale si ca administratorul si echipa administrativa nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele postate si opiniile expimate de membrii. Cu o echipa de moderatori care stiu sa taie ca lumea mesajele cu probleme, esti safe. Si eu am avut probleme de genul, dar am devenit tot mai stricta. Nu ezita sa dai warnings si chiar sa trimiti la plimbare "batausii".