[IDEE] phpBB3 Template
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[IDEE] phpBB3 Template
Exista un template phpBB3 pentru phpbb2? am cautat un pic si nu am gasit. Daca nu exista, fac eu

-
- Utilizator înregistrat
Dupa o duminica in care nu am avut ce face, decat sa stau in casa si sa pierd vremea a iesit asta:
Imagine 1
Asa vede un vizitator forumul
Imagine 2
Asa vede utilizatorul inregistrat prima pagina a forumului
Deocamdata tema se poate testa doar la mine pe localhost. Daca fac ip-ul public, mi s-ar mari numerele de atacuri asupra calculatorului? (pana acum am avut vreo 212807). Astept pareri si sugestii.
Imagine 1
Asa vede un vizitator forumul
Imagine 2
Asa vede utilizatorul inregistrat prima pagina a forumului
Deocamdata tema se poate testa doar la mine pe localhost. Daca fac ip-ul public, mi s-ar mari numerele de atacuri asupra calculatorului? (pana acum am avut vreo 212807). Astept pareri si sugestii.
- Etherfast
- Fost coleg
Nu se va mari semnificativ. Cel putin nu din cauza botilor.
Felicitari pentru tema. Folderele de la phpBB3 nu le adaugi pe tema asta?
Felicitari pentru tema. Folderele de la phpBB3 nu le adaugi pe tema asta?
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Eu cred ca am fost destul de explicit.skeleton scrie:Exista un template phpBB3 pentru phpBB2? am cautat un pic si nu am gasit. Daca nu exista, fac eu
Deci sa explic la cei nedumeriti. Am luat template-ul de la viitoarea versiune phpBB si anume 3 si l-am convertit pentru phpBB 2, sa il poata folosi toata lumea
Asta este tema pentru phpBB 2asta e tema noua pt PhpBB 3?
normal ca e un subsilver "obijnuit", doar e tema default din phpBB 3.din cate vad eu este subsilver obijnuit ... dar ... felicitari ... Smile ... pentru convertire pe phpbb3 ..
Sau ce naiba, nu mai distingeti phpBB 2 de phpBB 3?