Am si eu 2 forumuri ...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am si eu 2 forumuri ...
aceste 2 forumuri sunt pentru servere de cs , 1 este www.vtz.srv.ro , care lam modificat 1 pic dar tot numi place , si al 2 este www.bIs.z1.ro/forum , care este design propriu , si vreau sa mai modific la el ...astept comenturi si ce sa mai adaug sa mai bag ..
- Etherfast
- Fost coleg
Trebuie sa adaugi copyright pentru phpBB Romania la ambele forumuri.
Culorile sunt stridente si acel Comic Sans MS cu care scrii pe butoane si in header nu se potriveste de loc cu tema relativ patratoasa a forumului.
Culorile sunt stridente si acel Comic Sans MS cu care scrii pe butoane si in header nu se potriveste de loc cu tema relativ patratoasa a forumului.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Adica fontul ala alb cu care scrii textul pe banner nu prea se potriveste avand in vedere ca este rotund, iar tema forumului este in colturi.
Referitor la copyright, daca forumul tau se afiseaza in limba romana, trebuie sa ai copyright phpBB.ro :)
Referitor la copyright, daca forumul tau se afiseaza in limba romana, trebuie sa ai copyright phpBB.ro :)
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
vreau sa dau teamplateul jos de pe ftp ..tot teamplateul ---------- stiu dar , u continuai sa scri si aici si acolo -------- continuam acolo ..
Ultima oară modificat 18-Mar-2007, 16:30:15 de către Kallas, modificat 1 dată în total.