Am hotarat sa fac publica o versiune beta inainte sa termin proiectul sa vad ce parere au si altii despre ceea ce am facut pana acum. Acum am ajuns la jumatatea proiectului, nu o sa fie mari modificari fata de ceea ce este acum.
Incercati si imi spuneti ce parere aveti, daca se merita sa continui proiectul.
Precizare:
Mergeti La Administration Panel -> (de la Styles Admin) Menu -> [install styles] si instalati stilul invision_blue
Mesajul Vechi scrie:Eu si cu rizwan tocmai am inceput lucrul la crearea unei versiuni gratis a boardului IPB si am decis sa folosim ca baza phpbb datorita flexibilitatii sale. Proiectul speram sa fie finalizat pana la inceputul saptamanii viitoare, si il puteti gasii pe www.digitallimit.net/forum .Daca(,) credeti ca ar mai trebui modificat ceva puteti sa ma anuntati, orice raspuns este folositor.
Multumesc!
Ultima oară modificat 19-Mar-2007, 23:37:29 de către Skyler, modificat de 3 ori în total.
Nu e AdSense.
Macar integreaza-l ca culori/fundal cu restul forumului pentru ca asa, slabe sanse sa atragi vreun click.
Sau ai putea instala un MOD prin care sa iti arate reclamele alea undeva intre posturi.
oricum, aia conteaza mai putin. Intrebare era ce parere aveti despre proiect, nu despre cum arata forumul meu, excludeti publicitatea si numarul de useri si spuneti ce parere aveti.