Probleme

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
axa_io
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme

Mesaj de axa_io »

Buna, sper sa ma fac inteleasa, dar am niste probleme pe forum si efectiv nu reusesc sa le rezolv.

- paginile latite, in unele pagini exista "scroll" pe bara de jos, in altele unde nu exista le vad bine.

- De multe ori sunt contactata de useri ca nu se pot inscrie pe forum, le apare sa confirme codul, dar i-a cod-ul de unde nu-i.

- Cand sunt modificate mesajele, nu apare ca sunt modificate sau apar "in grup".

- Ce trebuie sa fac ca sa pun mai multe optiuni la inscriere? Tip: data de nastere, sex, etc...

- Pe pagina intiala nu pot modifica, nu pot pune sa vad de exemplu userii care au vizitat forumul in ultimele 24 de ore.

Nu ma ocup eu de partea tehnica, dar efectiv tampesc daca nu gasesc o rezolvare...uffff...sper ca n-am deranjant si daca-mi puteti da sfaturi va multumesc anticipat.

Poate fii cauza platforma Linux???
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Platforma sisttemului de operare de pe server nu are treaba cu aceste probleme . Dimpotriva, e si recomandat Linux-ul . Sa incepem cu support-ul :

- Scrollbar-ul orizontal e cauzat de faptul ca tabelele tale au o dimensiune stabila gen "200", nu relativa gen "100%" . Incearca in paginile cu probleme sa schimbi width-ul tabelelor la o valoare cu procent .

- Cum anume le cere cod cand posteaza, n-am mai auzit de chestia asta . Cumva se delogheaza intre timp ?

- Sistemul clasic phpBB nu permite afisarea notei de modificare decat atunci dupa ce s-a mai postat cel putin un mesaj, dupa mesajul ce trebuie modificat . Daca doresti sa aprara nota de modificare la toate mesajele modificate atunci e un MOD pentru asta . Sa-mi spui daca vrei link .

- Poti folosi MODul Custom Profiles Hack sau Custom Titles Hack, care iti permite din ACP sa faci diferite campuri de profil si sa le administrezi, bineinteles .

- Ca sa vezi userii ce au vizitat forumul in ultimile 24 de ore, trebuie sa instalezi un MOD. La ca te referi cand spui ca nu poti modifica pagina de start ? La ce te referi, index_body.tpl sau index.php ?
axa_io
Utilizator înregistrat

Mesaj de axa_io »

Aliniuz iti multumesc frumos. Chiar te-as ruga sa-mi pui link catre "mod-urile" care se pot pune pe un forum, cum ar fi cel pentru moderatori, etc. etc.

Uite ce nu stiu daca se poate modifica, adica nu cred:

Cel mai nou utilizator înregistrat este: csincsi
În total aici sunt 3 utilizatori conectaţi : 2 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 1 Vizitator [ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 112 la data de Joi Mar 01, 2007 5:08 pm
Utilizatori înregistraţi: .........
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pai zi tu, ce MODuri iti doresti, ce ai vrea sa faca ?

Si ce anume vrei sa modifici in acea statistica ?
axa_io
Utilizator înregistrat

Mesaj de axa_io »

Deci cele pentru modificat, sa nu mai apara in grup sau sa nu apara deloc.

Cel cu traficul pe forum sa pot vedea cine s-a logat in ultimele sa zic...24 de ore si daca-i posibil cine isi va serba ziua de nastere.

Cel pentru profil, sex, data de nastere, si sa se poata seta din profil culoarea textului, sa nu-l selectezi manual tot timpul.

Stiu ca exista si cel care modifici "fereastra de text" adica unde raspunzi, dar cred ca cer prea mult.

Nu ti-am raspuns la intrebarea cum nu vedeau codul. Inainte de a se inscrie pe forum, cand completeaza formularul unde scrie: scrieti codul (sau cam asa ceva) le aparea casuta sa scrie codul, dar codul nu era. La 3 useri le-am activat contul eu. Ma gandeam sa fie o problema din cauza browserului...dar nu pot pune mesaj tip: folositi IE sau mozilla, fiecare e liber sa foloseasca ce vrea.

Multumesc frumos.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Te-as fi putut ajuta mai usor, dar din pacate phpBB.com e down si nu imi este prea usor sa te ajut cu resursele .

Folosind acest articol : kb.php?mode=article&k=49 poti modifica culoare cu care apar moderatorii si adminii in viewonline sa fie identica cu cea a userilor, dupa care sa scoti din index_body.tpl codul cu care apare [Administrator] si [Moderator] .

Cu privire la faptul sa-ti apara cine este conectat cei online intr-un anumit timp era un MOD in care reglai din ACP timpul, insa MODul se gasea pe phpBB.com . Daca vrei sa iti apara separat un box cu cei online intr-o zi, cum e aici pe phpbb.ro, poti folosi Last Visit MOD :

Custom Post Color Hack : http://www.phpbbhacks.com/download/1881
Gender Hack : http://www.phpbbhacks.com/download/182
Birthday hack : http://www.phpbbhacks.com/download/187

Poti fi mai explicita cu MODul care-l vrei pentru modificarea "ferestrei de text" . Chiar n-am inteles ce vrei sa zici .

Pentru problema la inregistrare poti incerca instalarea MODului Antibot Question Hack, cu ajutorul caruia poti configura prin ACP ce imagini sa apara la inregistrare pentru a opri botii, sau pur si simplu sa apara o intrebare sau ceva . E foarte complex MODul .

http://www.phpbbhacks.com/download/6697
axa_io
Utilizator înregistrat

Mesaj de axa_io »

Deci aici unde postam in aceasta "fereastra", stiu ca exista mod-uri care se pot instala, sa ai optiuni mai multe, seamana putin cu "excell".

Cat despre culori, moderatori, am facut deja tot, arata super forumul, pot spune ca e "special", sunt cateva chichite care ma capiaza, adica cele scrise mai sus.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Te referi la mai multe optiuni in viewtopic sau ce ? Da-mi te rog un screenshot sa vad si eu cam la ce te referi .
axa_io
Utilizator înregistrat

Mesaj de axa_io »

La asta ma refeream, mie-mi place f. mult designul...curat si frumos. Am "taiat" din poza :oops:

Imagine
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”