problema la un joc
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
problema la un joc
am si eu o problema cand intru in cs totul merge bine dar cand intru pe un server (oircare)nu mai pot sa ma misc pur si simplu raman blocat m-am uitat la optiuni toate sunt la locurile lor lag nu am dam decat vreo 20 atata ce sa fac?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
Problema ta ar putea fi rezolvata intrand aici http://www.cstrike.ro/forum este cel mai bun loc pentru support cstrike !
- Sharakuza
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
Re: problema la un joc
Marian96 scrie:am si eu o problema cand intru in cs totul merge bine dar cand intru pe un server (oircare)nu mai pot sa ma misc pur si simplu raman blocat m-am uitat la optiuni toate sunt la locurile lor lag nu am dam decat vreo 20 atata ce sa fac?
bineinteles ca merge bine
acuma vin intrebarile mele : ai steam ? warez sau original ?
pe ce servere ai jucat ? ma referc la un raspunsu gen : gameszone. idle , dreamservers , etc....
Ce configuratie ai facut tu in joc si ce configuratie ai pe pc ? ( ai v-Sync activat ? )
Ce net ai ?
ai putea incerca in cmd un : tracert ip ( ca sa vezi conexiunea ta cu serverele respective -- poate ai peering prost , si va trebui sa vb cu cei de la care ai net )
www.steampowered.com - pe forum acolo ti se ofera suport la orice tine de cs ( bineinteles / steam on )