Salut, cum administrez si eu clienti ca intro anumita categorie sa fi anumite bannerele ale clientilor, sa sa nu fie afisate intro anumit categorie anumiti clienti.
Eu am facu asa ..... am creat doi clienti ion si gigi le ma facut bannere, m-am dus la site module, am setat acolo la Banner client am scris ion ... su apare nici ion nici gigi in acel banner plzzz help, dac scot ion de la Banner client imi apare bannere ion & gigi... ce trebuie sa fac ? vrea sa apara numai ion de exemplu ...., de pe site de la joomla nu prea am inteles mare lucru ... plz help
Joomla administrare clienti bannere
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eu foloseam Joomla, dar este deja jumatate de an de cand n-am mai vazut interfata de administrare. Incearca forumurile lor de support, ar fi mult mai bine.
etherfast.ro - Blog personal