cum schimb "skinu" ?
- Vorphalack
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum schimb "skinu" ?
am pus un forum .. iar in templates .. langa subsilver am pus un nou skin ... cand ma duc in control panel .. la default style nu-mi apare decat subsilver .. ce pot face sa-l schimb?
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
Panou administrator
Administrare stiluri
Adauga
Nume Template
Install
- pentru limba romana
Admin Panel
Styles Admin
Add
Nume Stil
Install
Inainte puteai sa te duci la Cautare si scriai schimbare template si gaseai ..
Vezi ca ai mai facut un topic cu aceeasi intrebare Aici si ai primit acelasi raspuns

- pentru limba romana
Admin Panel

Inainte puteai sa te duci la Cautare si scriai schimbare template si gaseai ..

Vezi ca ai mai facut un topic cu aceeasi intrebare Aici si ai primit acelasi raspuns

- Vorphalack
- Utilizator înregistrat
salut ... am reushit ...
faza cu celalalt subietc ... e ca ... l-am pus cu topicul "???" ... shi n-am voie asha ..cineva l-a schimbat titlul topicului .. nu l-am vazut shi am crezut ca l-a shters
bun ... mai e o mica problema ... nu voarte grava insa ...
cand pun un avatar din profil imi da eroarea
As.Ro PHP Engine:
Warning: copy(./images/avatars/9691524843fdc694f171fd.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 474
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 476
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 477
faza e ca nu poate sa uploadeze avatarul ... dar merge sa-l pun pe ftp direct in folderul ./images/avatars/ shi atunci il vede
pot sa-i fac ceva ... astfel incat sa las forumul sa-shi uploadeze fiecare avatarul dorit ? ... ca e cam aiurea sa pun eu la fiecare in parte
faza cu celalalt subietc ... e ca ... l-am pus cu topicul "???" ... shi n-am voie asha ..cineva l-a schimbat titlul topicului .. nu l-am vazut shi am crezut ca l-a shters

bun ... mai e o mica problema ... nu voarte grava insa ...
cand pun un avatar din profil imi da eroarea
As.Ro PHP Engine:
Warning: copy(./images/avatars/9691524843fdc694f171fd.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 474
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 476
As.Ro PHP Engine:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/samael/forum/includes/page_header.php on line 477
faza e ca nu poate sa uploadeze avatarul ... dar merge sa-l pun pe ftp direct in folderul ./images/avatars/ shi atunci il vede
pot sa-i fac ceva ... astfel incat sa las forumul sa-shi uploadeze fiecare avatarul dorit ? ... ca e cam aiurea sa pun eu la fiecare in parte
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
poti sa download-ezi avatare de Aici si poti sa le vizualizezi Aici
Trebuie sa fie in images/avatars/1/ 1 = un folder care contine cateva avatare sau toate cum vrei , si poti schimba numele
userii pot sa-si puna singur avatar in profil
Arata galeria de imagini asociate
Selectezi avatar-ul dorit
Submit
Trimite
nu este nevoie sa schimbi tu avataru fiecarui user
Trebuie sa fie in images/avatars/1/ 1 = un folder care contine cateva avatare sau toate cum vrei , si poti schimba numele
userii pot sa-si puna singur avatar in profil

nu este nevoie sa schimbi tu avataru fiecarui user

- Vorphalack
- Utilizator înregistrat
- Vorphalack
- Utilizator înregistrat
da .. shtiu alea .. le-am bifat .. cu toate ca de a 2-a nu e nevoie ...
ma rog ...
toata faza e ca nu poate sa uploadeze poza din profilu utilizatorului .. ishi tzine minte calea.. dar nu arata poza .. ca nu are ce sa arate ...
./images/avatars/19973039443fdc939567b1a.jpg .. asta e calea shi trebuie sa uploadez poza cu numele ala 19973039443fdc939567b1a.jpg
uite-te pe www.samael.as.ro/forum
la useru Vorphalack am uploadat pe ftp manual poza .. iar la LimbonicArt .. din profil .. shi cand ma uit pe ftp nu e poza care am vrut sa o uploadez .. shi imi da eraoarea de mai sus la uploadare
ma rog ...
toata faza e ca nu poate sa uploadeze poza din profilu utilizatorului .. ishi tzine minte calea.. dar nu arata poza .. ca nu are ce sa arate ...
./images/avatars/19973039443fdc939567b1a.jpg .. asta e calea shi trebuie sa uploadez poza cu numele ala 19973039443fdc939567b1a.jpg
uite-te pe www.samael.as.ro/forum
la useru Vorphalack am uploadat pe ftp manual poza .. iar la LimbonicArt .. din profil .. shi cand ma uit pe ftp nu e poza care am vrut sa o uploadez .. shi imi da eraoarea de mai sus la uploadare
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
am vazut :
Incearca sa re-upload-ezi page_header.php si usercp_avatar.php .As.Ro PHP Engine:
Warning: copy(./images/avatars/117244613fdc98dd48e1e.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/samael/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
As.Ro PHP Engine:
As.Ro PHP Engine:
As.Ro PHP Engine:
- Vorphalack
- Utilizator înregistrat