... http://www.sabotaj.as.ro/forum
Stil: MissionImpossible
Era el tradus.... butoanele nici unul era tradus. Am tradus din butoane cat am apucat (am sa traduc tot tot). Chiar nici scrisul (unele texte) nu era tot tradus, si pe acesta l`am tradus (sper sa nu fi ramas ceva netradus).
Acuma intrebare... a meritat osteneala? Adica daca arata fain? La fel de fain ca originalul, mai uratzel decat originalu` sau mai cool decat originalu`?
Si... se intelege ce e pe butoanele de sus sau sa le schimb cu ceva mai simplu, ma refer la scrisu` din interioru` butoanelor!
---------------------------
respecta si vei fi respectat
MissionImpossible romana 100%
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
... originalu` il puteti vedea aici
Prea mult rosu.. daca faceam gri... era "prea mult gri"
Oricum.... modificari va mai suferi! Totusi... vreau sa primesc un raspuns la intrebare:
have a nice day!
------------------------
Prea mult rosu.. daca faceam gri... era "prea mult gri"

Oricum.... modificari va mai suferi! Totusi... vreau sa primesc un raspuns la intrebare:
Cod: Selectaţi tot
se intelege ce e pe butoanele de sus sau sa le schimb cu ceva mai simplu, ma refer la scrisu` din interioru` butoanelor!
------------------------
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Parerea mea e ca literele sunt destul de pline si greu de descifrat... tre' sa ai "scoli inalte" ca sa iti dai seama ce scrieAgLiAn scrie:vreau sa primesc un raspuns la intrebare:Cod: Selectaţi tot
se intelege ce e pe butoanele de sus sau sa le schimb cu ceva mai simplu, ma refer la scrisu` din interioru` butoanelor!

PS. AgLiAn, pilda pe care o folosesti tu - respecta si vei fi respectat - e de preferat sa o completezi in profilul tau decat sa o scrii manual in fiecare subiect.... nu crezi ?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Bravo pentru munca depusa, dar butoanele nu sunt reusite. Fontul folosit este prea mare si nepotrivit cu restul fonturilor de pe pagina, care sunt mult mai "serioase". Opinia mea ar fi sa micsorezi fontul, sa folosesti un font mai "citet" si sa incerci sa dai o umbra fonturilor sau un alt efect care sa faca descifrabil scrisul de culoare rosie pe fond portocaliu...
Si inca un sfat, butoanele sunt imagini prin urmare poti scrie textul de pe ele cu diacritice (caractere speciale romanesti) - ar fi o dovada de profesionalism
Si inca un sfat, butoanele sunt imagini prin urmare poti scrie textul de pe ele cu diacritice (caractere speciale romanesti) - ar fi o dovada de profesionalism

-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
1) am sa fac niste butoane mai fainutze....
2) pilda... vad eu!
3) fontul... nu`mi aduc aminte sa fi schimbat fontul... sa vad ce pot face (de unde pot sa`l schimb?
) ) Si... ce anume sa schimb? Pentru ca eu nu vad fonturi prea mari.... adica mi se par normale, serios! Dar daca ziceti ca sunt prea mari... spuneti`mi ce sa schimb/modific!
4) butoanele.... sunt facute pe un site... pe http://coolarchive.com/buttons.cfm ... dar am sa fac rost de un program si am sa fac niste butoane mai faine
5) sper sa reusesc sa fac forumul fain!
Have a nice day!
-----------
2) pilda... vad eu!
3) fontul... nu`mi aduc aminte sa fi schimbat fontul... sa vad ce pot face (de unde pot sa`l schimb?

4) butoanele.... sunt facute pe un site... pe http://coolarchive.com/buttons.cfm ... dar am sa fac rost de un program si am sa fac niste butoane mai faine
5) sper sa reusesc sa fac forumul fain!
Have a nice day!
-----------