Ziarul Independentul Virtual

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Alethia
Nou venit

Ziarul Independentul Virtual

Mesaj de Alethia »

Salut! Am un forum un fel de ziar on-line modern diferit de clasicele ziare on-line. Ma gandeam si mi-am facut un ziar on-line independent unde toti pot scrie articole si stiri interesante. E un ziar scris de toti pentru toti.

Forumul este aici: http://independentul.myforum.ro

Apoi stirile vor fi preluate din forum si expuse pe site. Pentru curiosi site-ul e http://independentul.tripod.com/index.htm (inca in constructie, actualizat doar homepage-ul, Of Sesiunea asta nu ma lasa sa ma ocup de el. Site-ul va fi cu adevarat un Cotidian, cred ca abia in vacanta mare)
Dar asta nu va impiedica sa cititi forumul care el e deja Cotidian de mult timp.

Cand am spus ziar on-line modern, m-am referit la un ziar on-line unde oricine poate fi reporter. Scrie stirea in forum apoi adminii o ia si o baga in site. Birourile redactiei sunt chiar la voi acasa. Adica de acasa din fata pc-uui vostru puteti posta stiri pe forum.

M-am referit ca cele clasice au o redactie cu cateva birouri, cativa oameni si un sef care tipa la ei.

La noi nu e asa Voi alegeti stirea care o publicati, voi decideti cand e gata articolul si cand il postati.

La noi oricine poate fi reporter.

Avem nevoie de membrii inca.

Inca suntem putini. Iar pentru a deveni moderator trebuie sa aveti cel putin 20 de ani si o activitate cat de cat buna. Adica sa se vada ca frecventezi forumul si ai timp sa te ocupi de el.

In plus astept sugestii cu ce as mai putea imbunatati forumul.

Si un sfat. Cum pot sa imi fac forumul sa fie atat de cunoscut sa am peste 1000 de vizitatori zilnic la fel ca forumul acesta?
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

No comment ...
ZooMLess
Utilizator înregistrat

Mesaj de ZooMLess »

myforum :?
Alethia
Nou venit

Mesaj de Alethia »

Ce? Nu va place? De ce? Argumentati!

Ce as putea face ca sa fie mai bun?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

are parca mult prea multe sectiuni (forumuri). cind tragi de scroll, ametesti. pe mine la 1280 ma dor ochii, dar pe unu' cu o rez mai mica de 1024 l-ai terminat :)

bannerul acela cu Independentul e urit rau. scoate-l sau schimba-l!
Aliniuz scrie:No comment ...
decit sa scrii asta, mai bine nu mai scrii nimic, pe bune. si pt ZooMLess, aceeasi observatie. nu atit spus nimic in posturile voastre.
danielt scrie:Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă.
Alethia
Nou venit

Mesaj de Alethia »

MJR, Daca as elimina din ele, unde ar mai posta lumea stiri?

Cat despre banerele acelea unora li se pare urate altora frumoase. Mai astept pareri.
In plus sunt binevenite idei despre Banere
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Alethia scrie:Ce? Nu va place? De ce? Argumentati!

Ce as putea face ca sa fie mai bun?
Sunt multe de facut, pentru inceput sa-ti personalizezi forumul, sa-l faci mai aratos, cu mai multe facilitati , mai complex cu alte cuvinte .

Insa pentru a face asta trebuie sa editezi anumite fisiere, si pentru a edita acele fisiere trebuie sa ai acces FTP , ceea ce MyForum nu ofera .

Un inceput bun ar fi instalarea manuala a unui sistem phpbb pe un server ce-ti permite acces FTP . In acest fel ai putea sa ai un control mult mai mare asupra forumului .

Sunt multe tutoriale ce te ajuta sa faci acest lucru, tot ce este nevoie este determinarea .
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Alethia scrie:MJR, Daca as elimina din ele, unde ar mai posta lumea stiri?
in restul care vor ramine :) sint multe, foarte multe. regrupeaza subiectele si o sa iasa un numar mai mic de forumuri si o sa fie si mai placut la citit.

legat de bannere, crede-ma ca nu arata bine. sfatul meu este sa le scoti!
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Alethia scrie:Daca as elimina din ele, unde ar mai posta lumea stiri?
Cand vei avea un cont cu acces FTP, ai putea sa pui un MOD de subforumuri. In felul asta ai mai elibera din index.
Si chiar trebuia sa ai forumuri de gen:
Jos Lamerii!!!!!
Aici se vor parodia posturile lamerilor.
?
xXx
Utilizator înregistrat

Re: Ziarul Independentul Virtual

Mesaj de xXx »

Alethia scrie:Salut! Am un forum un fel de ziar on-line modern diferit de clasicele ziare on-line. Ma gandeam si mi-am facut un ziar on-line independent unde toti pot scrie articole si stiri interesante. E un ziar scris de toti pentru toti.

Forumul este aici: http://independentul.myforum.ro

Apoi stirile vor fi preluate din forum si expuse pe site. Pentru curiosi site-ul e http://independentul.tripod.com/index.htm (inca in constructie, actualizat doar homepage-ul, Of Sesiunea asta nu ma lasa sa ma ocup de el. Site-ul va fi cu adevarat un Cotidian, cred ca abia in vacanta mare)
Dar asta nu va impiedica sa cititi forumul care el e deja Cotidian de mult timp.

Cand am spus ziar on-line modern, m-am referit la un ziar on-line unde oricine poate fi reporter. Scrie stirea in forum apoi adminii o ia si o baga in site. Birourile redactiei sunt chiar la voi acasa. Adica de acasa din fata pc-uui vostru puteti posta stiri pe forum.

M-am referit ca cele clasice au o redactie cu cateva birouri, cativa oameni si un sef care tipa la ei.

La noi nu e asa Voi alegeti stirea care o publicati, voi decideti cand e gata articolul si cand il postati.

La noi oricine poate fi reporter.

Avem nevoie de membrii inca.

Inca suntem putini. Iar pentru a deveni moderator trebuie sa aveti cel putin 20 de ani si o activitate cat de cat buna. Adica sa se vada ca frecventezi forumul si ai timp sa te ocupi de el.

In plus astept sugestii cu ce as mai putea imbunatati forumul.

Si un sfat. Cum pot sa imi fac forumul sa fie atat de cunoscut sa am peste 1000 de vizitatori zilnic la fel ca forumul acesta?
Pe mine ma bufneste rasul, ai facut o prezentare de milioane si cand vezi acolo in adresa "myforum" iti trece imediat de toate si renunti sa mai citestei restul descrierii :lol: ..
Tu crezi ca un forum pe gazduire gratuita , fara acces ftp.. de care stiu toti sa-si faca iti va aduce succes.. trebuie ceva original ..
1. Iei domeniu si gazduire
2. pui phpbb si-l instalezi
3. apoi il personalizezi punand diferite moduri ..
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”