Last Visit Mod
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Last Visit Mod
Am o intrebare Last Visit Mod poate fi instalat cu easymod ?
- Aliniuz
- Fost coleg
Deci, da .## 1. EasyMOD
## -----------
## This MOD is compatible with EasyMOD and can be installed
## by it but is not yet certified EMC (EasyMOD Compliant)!
## http://area51.phpbb.com/phpBB22/viewforum.php?sid=&f=15
##
## Warning 1! At the minimum, you need EasyMOD beta 1 (0.3.0)
## + this fix...
## http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic ... 605#130605
## ...or more recent to install this MOD by EM!
##
## Warning 2! At the present time, EM is not able to install
## automatically other languages than English.
## This gap will be solved in future releases but in the meantime,
## if you need to install any other language than English provides
## with this MOD, please proceed manually (cf. comments in
## the DIY action).
-
- Utilizator înregistrat
Of, of.. dar mare e lenea. Voi va aruncati sa le instalati cu easymod, trecem peste faptul ca va e lene sa dati un ochi in install, dar instalati 2 - 3 modificari generale cu easy mod apoi apare talmesul. Daca vreti sa faceti o treaba serioasa, un forum ce sa fie ok din majoritatea punctelor de vedere, incepeti pe o gazduire moca unde faceti teste, va ajuta mult sa exersati, apoi mutati-va pe o gazduire platita si incepeti treaba serioasa.. so *** easy mod.
- Etherfast
- Fost coleg
Faza interesanta e ca la un moment dat ti se cam ia dupa 2-3 mod-uri consecutive gen Cash MOD, instalate manual, si te cam saturi sa dai copy/paste, replace/add after 
Am spus intotdeauna ca e foarte usor sa combinati easy-mod cu executarea manuala a instructiunilor pe care nu le poate executa. Nu de alta, dar e al naibii de demoralizant cand stii ca ai cateva sute de instructiuni de executat.

Am spus intotdeauna ca e foarte usor sa combinati easy-mod cu executarea manuala a instructiunilor pe care nu le poate executa. Nu de alta, dar e al naibii de demoralizant cand stii ca ai cateva sute de instructiuni de executat.
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Poate pentru tine ... 
EasyMOD are si buguri , lasa si goluri in modificari, chiar daca nu le semnaleaza ( ce-i drept, cateodata ) si ori faci ceva cu mana ta, sa stii ca ai facut corect ori faci sa fie facut si apelezi la easymod .
E o parere personala , nu tin sa influentez pe nimeni , doar sfatuiesc .

EasyMOD are si buguri , lasa si goluri in modificari, chiar daca nu le semnaleaza ( ce-i drept, cateodata ) si ori faci ceva cu mana ta, sa stii ca ai facut corect ori faci sa fie facut si apelezi la easymod .
E o parere personala , nu tin sa influentez pe nimeni , doar sfatuiesc .
-
- Utilizator înregistrat
Cand vorbeam la plural ma refeream la masa de utilizatori easymod.
Are dreptate etherfast, si eu la inceput faceam un "bridge" personal cu easymod, aveam dubii, dar mi-am instalat modificarea ce imi permitea executarea comenzilor sql din panoul administratorului (chiar mai este aceea modificare?) si am inceput manual.
Cand instalez un mod caut de multe ori sa il personalizez oarecum, sa fie mai autentic(sunt unele ce nu imi permit) si cu easymod nu ai acces, plus ca modurile sunt facute original pentru sublislver, deci daca te incumeti dai de multe greseli.
Si cum zicea Aliniuz, daca vrei sa faci ceva bine, il faci de mana ta.
Are dreptate etherfast, si eu la inceput faceam un "bridge" personal cu easymod, aveam dubii, dar mi-am instalat modificarea ce imi permitea executarea comenzilor sql din panoul administratorului (chiar mai este aceea modificare?) si am inceput manual.
Cand instalez un mod caut de multe ori sa il personalizez oarecum, sa fie mai autentic(sunt unele ce nu imi permit) si cu easymod nu ai acces, plus ca modurile sunt facute original pentru sublislver, deci daca te incumeti dai de multe greseli.
Si cum zicea Aliniuz, daca vrei sa faci ceva bine, il faci de mana ta.