www.alwaysFairPlay.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Music, Sport, Filme si Televiziune, Sondaje, FunArea, Games ONline : cs 1.6 forum, sah, table, etc. , Design si fotografie, Stiri si informatii, InterNet , si multe altele
inca la inceput de drum, astept pareri , propuneri si reclamatii !!
Music, Sport, Filme si Televiziune, Sondaje, FunArea, Games ONline : cs 1.6 forum, sah, table, etc. , Design si fotografie, Stiri si informatii, InterNet , si multe altele
inca la inceput de drum, astept pareri , propuneri si reclamatii !!
- Etherfast
- Fost coleg
Forumurile MyForum nu prea sunt agreate aici, pentru ca gradul lor de personalizare este minim.
Ma bucur ca ai un forum activ si populat, dar iti recomand sa schimbi hostul cat de curand. Si template-ul incearca sa-l mai deschizi putin pentru ca dupa cateva minute m-au durut ochii
Ma bucur ca ai un forum activ si populat, dar iti recomand sa schimbi hostul cat de curand. Si template-ul incearca sa-l mai deschizi putin pentru ca dupa cateva minute m-au durut ochii

etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
phpBB e free, dar trebuie instalat si configurat.
Daca iei un forum gata instalat, accesul tau pe forumul ala e limitat (nu poti instala nimic altceva, nu poti configura mare lucru, etc).
Daca iei un forum gata instalat, accesul tau pe forumul ala e limitat (nu poti instala nimic altceva, nu poti configura mare lucru, etc).
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Etherfast scrie:phpBB e free, dar trebuie instalat si configurat.
bun atunci...cum fac si eu rost de phpBB ? . . . vreau eu sa fac un forum...cu acces nelimitat . . .
- RoVeX
- Utilizator înregistrat
dublu posting... phpbb il gasesti pe sitreul oficial www.phpbb.com , sincer nu imi place forumul si cred ca e pus aici doar ca sa atragi oameni pe el sa ai activitate mai mare, insa cred ca aceasta zona este pentru intrebari legate de el nu pentru a face reclama... cum au zis toti trebuie cat mai curand sa il muti pe un server sa iei ujn subdomeniu sau sa iti cumperi un domeniu