iata ce vreau:
sper exemplu, daca intru in sectiunea "Catalog articole", atunci in browser, in titlebar (ma refer la bara pe care sunt cele 3 butoane Minimize, Maximize, Close) imi apare phpbb.ro :: Catalog articole
daca, iau alt exemplu, intru in sectiunea "Cautare", la fel - in bara de titlu a browser-ului imi va aparea phpbb.ro :: Cautare
in schimb, daca intru in sectiunea "Prezentare", in titlebar imi apare phpbb.ro ::, si nu phpbb.ro :: Prezentare in comparatie cu situatiile precedente.
am adaugat si eu o sectiune separata in forumul meu, sa-i spunem "O sectiune noua" si cand vizualizez pagina php corespunzatoare sectiunii imi apare doar phpbb.ro ::, precum in a 3-a situatie de care am amintit mai sus. stiti cum pot face astfel incat browser-ul sa-mi afiseze si "numele" paginii, ca in primele doua situatii?
presupunand ca fisierul meu se numeste o_sectiune_noua.php, doresc sa imi apara in titlebar phpbb.ro :: O sectiune noua
banuiesc ca trebuie adaugat ceva in o_sectiune_noua.php, sau page_header.php, dar nu stiu ce..
si o alta intrebare, nu mai deschid alt topic

ce reprezinta, in includes/constants.php, urmatoarele valori (0,-1,-2,-3 etc) in campurile:
// Page numbers for session handling
define('PAGE_INDEX', 0);
define('PAGE_LOGIN', -1);
define('PAGE_SEARCH', -2);
define('PAGE_REGISTER', -3);
define('PAGE_PROFILE', -4);
define('PAGE_VIEWONLINE', -6);
define('PAGE_VIEWMEMBERS', -7);
define('PAGE_FAQ', -8 );
define('PAGE_POSTING', -9);
define('PAGE_PRIVMSGS', -10);
define('PAGE_GROUPCP', -11);
am adaugat define('PAGE_O_SECTIUNE_NOUA', -1014); si totul e ok, m-am "prins" ca valorile trebuiesc sa fie diferite, dar vreau totusi sa stiu ce.. reprezinta

multumesc