Probleme la update/upgrade

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
mandu
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme la update/upgrade

Mesaj de mandu »

phpBB 2.0.2 venit cu Nuke 6.0
Am facut backup la db. (plus tot folderul Forums)
Am despachetat 2.0.2_to_2.0.6 in folderul Forums peste continutul existent (vreau inlocuirea doar a fisierelor modificate"Changed Files Only
").

Am extras si am incercat sa rulez install/upgrade_to_206.php.
Acesta zice sa citesc install.html (mesajul de la die...)

Nu cred ca mai trebuie spus ca la incercarea de intrare in forum apar erori:
Warning: Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='e:/Intranet/Nuke/html') in

e:\Intranet\Nuke\html\modules\Forums\index.php on line 25

Warning: Failed opening './common.' for inclusion (include_path='e:/Intranet/Nuke/html') in

e:\Intranet\Nuke\html\modules\Forums\index.php on line 26

Fatal error: Call to undefined function: session_pagestart() in

e:\Intranet\Nuke\html\modules\Forums\index.php on line 31
extension.inc exista, deasemenea common dar in e:/Intranet/Nuke/html/modules/Forums

Unde gresesc?

M.A. (Multzam Anticipat)
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Nuke integreaza forumul phpbb, dar aduce si modificari acestui forum pentru a putea fi integrat in restul de aplicatii. Verifica in indicatiile de instalare a aplicatiei Nuke daca se poate face upgrade si daca da la ce versiuni.

Incearca sa gasesti un raspuns pe siteul Nuke, respectiv in forumurile dedicate acestui subiect (Nuke) :-)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Din experienta proprie: phpNuke are integrat phpBB si nu va functiona incercand sa faci upgrade numai la phpBB.
Eu am optat pentru phpNuke si am instalat separat phpBB 2.0.6 fara ca forumul sa fie considerat un modul al phpNuke functionand in mod independent.
Acest lucru are avantaje si dezavantaje, printre dezavantaje numarandu-se faptul ca utilizatorii sunt nevoiti sa se inregistreze si autentifice de fiecare data cand intra in forum sau pe phpNuke.
Avantajele sunt putine dar nu de neglijat, cel mai important fiind cel de securitate.
mandu
Nou venit
Server: Windows

Mesaj de mandu »

La nukecops sunt ceva convertoare/integratoare pentru versiunea standalone a phpBB da' n-am reusit sa le dau de capat.
De fapt n-am ajuns la faza asta... am incercat dupa cum a spus danielt sa folosesc uneltele de la Nuke da' nu iese.
secfix3 pt. Nuke 6.5 apoi upgrade la 2.05 si upgrade la 2.0.6 insa analyze.php se incapatzaneaza sa spuna in continuare ca folosesc 2.0.2!

Una din marile calitati unui intranet (ca asta fac) e logarea unica deci nu vreau deocamdata sa iau in considerare o instalare standalone.

Multzam, si daca mai aveţi sugestii le astept.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”