Database
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Database
Mhai baietzi .. eu mi-am bagat forumul pe FtP, fara sa'l configurez, m-am gandit sa'l configurez de acolo ... asta nu'i rau nu ? problema este ca aimi zice ca nu se poate conecta la baza de date ... Care baza de date !? nu ati facut voi una goala sa u tre sa fac eu un ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Database
nu prea poti sa configurezi tu manual forumul pentru ca nu ai tabelele create ... deci foloseste procedura clasica de instalare - Instalare phpBB ... de ce sa te complici cand nu e cazul ?ShortyEz scrie:Mhai baietzi .. eu mi-am bagat forumul pe FtP, fara sa'l configurez, m-am gandit sa'l configurez de acolo ... asta nu'i rau nu ?

nu nu cream baze de date goale (nici chiar pline) pt useriShortyEz scrie:problema este ca aimi zice ca nu se poate conecta la baza de date ... Care baza de date !? nu ati facut voi una goala sa u tre sa fac eu un ?

- danielt
- Versiune: 3.0.5
Am vazut ca siteul este: http://www.xenaga.go.ro/ . Din cate stiu eu serverul go nu ofera baza de date.
-
- Utilizator înregistrat
mm da ...
DEci ce ar trebuie sa fac o baza de date in sql cu tabale nu ? in tabel se vor duce mesajele nu ?
Dar de unde imi iau baza de date pe care am creat-o ? Adica o creeez in SQL si unde o gasesc si ce ar trebuie sa copiez de la ea.
Pss .. xenaga.go.ro e un site mai vechi de-al meu incercati www.gamedata.as.ro
Va rog sa imi explicati .. am doar 13 ani mane
Dar de unde imi iau baza de date pe care am creat-o ? Adica o creeez in SQL si unde o gasesc si ce ar trebuie sa copiez de la ea.
Pss .. xenaga.go.ro e un site mai vechi de-al meu incercati www.gamedata.as.ro

Va rog sa imi explicati .. am doar 13 ani mane

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
daca ai un user si o parola la as.ro si ai solicitat si serviciul mySQL atunci ai deja o baza de date pe serverul lor de mySQL. intra la http://www.as.ro/sql/ si autentifica-te cu userul si parola ta si vezi daca ai si cum se numeste si o folosesti in procedura de instalare pe care o gasesti aici: Instalarea forumului pe serverul as.ro. deci nu trebuie sa o creezi tu si nici sa copiezi ceva in ea. odata cu instalarea forumului vor fi create mai multe tabele in baza ta de date.
-
- Utilizator înregistrat
Inca o intrebare
Aha .. acum am inteles ... dar eu am user si parola pe www.as.ro si imi merg perfect la mail, numai ca la SQL imi zice ca nu ma poate autentifica -( #1045 - Access denied for user: 'gamedata@localhost' (Using password: YES) cam asa ceva zice
A si mai zice ca trebuie sa am activat "cookies" ... CUm o faci las Win 98 ? Ca xp se instalaeaza cu niste erori !
Da' ... trebuie sa folosesc Internet Explorer sau pot si OPERA ?
Ce e de facut [/b]

A si mai zice ca trebuie sa am activat "cookies" ... CUm o faci las Win 98 ? Ca xp se instalaeaza cu niste erori !
Da' ... trebuie sa folosesc Internet Explorer sau pot si OPERA ?
Ce e de facut [/b]
-
- Utilizator înregistrat
mmm Dap
Aha deci trebuie sa vb. cu ei .. nasol pacat ca nu poti sa iti creeezi o baza de date ca la 3x.ro parca acolo ai ... o baza de date cum e si user-ul tau nu?
Oricum va multumesc aveti cel mai tare FORUM din Lume ... nu am gasit nicaieri un asemenea FOrum, mi se pare ca are si CHIp.ro la voi .. cand l-am vazut am zis " Trebuie sa am si eu unu'"
Oricum va multumesc aveti cel mai tare FORUM din Lume ... nu am gasit nicaieri un asemenea FOrum, mi se pare ca are si CHIp.ro la voi .. cand l-am vazut am zis " Trebuie sa am si eu unu'"
-
- Utilizator înregistrat
O alta problema (nu cazul meu ..)
Uite o intrebare care m-a framantat toate noaptea ...
Cum pot pune FORUM phpBB pe server-ul meu ? deci ... daca am eu server (sa zicem) si site-ul este lansat dupa el ... cum o fac ?
Cum pot pune FORUM phpBB pe server-ul meu ? deci ... daca am eu server (sa zicem) si site-ul este lansat dupa el ... cum o fac ?

- danielt
- Versiune: 3.0.5
Te referi, oare, la idee transformarii calculatorului personal in server? Daca da, ceea ce iti trebuie este:
- instalarea unui server de web: Apache sau IIS, recomandabil primul;
- instalarea unui interpretor de PHP;
- instalarea unui server de baze de date: MySQL sau PostgreSQL (sunt gratuite pentru usul personal).
Despre cum se instaleaza aceste programe gasesti referinte pe internet in limba romana sau engleza. Exemple de articole in limba romana:
- Instalare Apache/PHP/MySQL pe Windows
- Articole de PHP si MySQL
- Web Server Apache
- Aspecte generale privind instalarea PHP
Succes
- instalarea unui server de web: Apache sau IIS, recomandabil primul;
- instalarea unui interpretor de PHP;
- instalarea unui server de baze de date: MySQL sau PostgreSQL (sunt gratuite pentru usul personal).
Despre cum se instaleaza aceste programe gasesti referinte pe internet in limba romana sau engleza. Exemple de articole in limba romana:
- Instalare Apache/PHP/MySQL pe Windows
- Articole de PHP si MySQL
- Web Server Apache
- Aspecte generale privind instalarea PHP
Succes