www.tahoma.lx.ro
este un forum romania foarte complex cu foarte multe subiecte
intra !!! Si convingete
www.tahoma.lx.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Imi place cum arata. Respectiv template-ul e unul pe care nu l-am mai vazut pana acum.
Am observat ca totul se axeaza pe discutiile de Windows , si ca nu ai aproape nimic in cealalta parte a forumului.
Am observat ca totul se axeaza pe discutiile de Windows , si ca nu ai aproape nimic in cealalta parte a forumului.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Propun inchiderea topicului 
Ca nu esti in stare sa scoti ceva original e una, si nu e nimic grav. Nimeni nu a fost inventiv "din prima". Dar sa te apuci sa copiezi alte chestii pentru care altii si-au pus capul la contributie, nu e tocmai corect din punct de vedere etic.

Ca nu esti in stare sa scoti ceva original e una, si nu e nimic grav. Nimeni nu a fost inventiv "din prima". Dar sa te apuci sa copiezi alte chestii pentru care altii si-au pus capul la contributie, nu e tocmai corect din punct de vedere etic.
etherfast.ro - Blog personal