Utile pentru admini
- mefisto
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Utile pentru admini
Deci avem acest link: Panoul Administratorului, el apare numai cand esti autentificat ca admin.
Cum pot adauga inca unul cu aceleasi proprietati?(evident care duce catre o pagina setata de catre admin).
Cum pot adauga inca unul cu aceleasi proprietati?(evident care duce catre o pagina setata de catre admin).
Ultima oară modificat 30-Oct-2006, 21:12:16 de către mefisto, modificat 1 dată în total.
- Aliniuz
- Fost coleg
deschide includes/page_tail.phpmefisto scrie:Nimeni.... ?
Adauga acest cod :
dupa linia in care se afla $lang['Admin_panel'] si inlocuieste ce am marcat cu rosu cu, calea catre pagina .$link_pt_admin = ( $userdata['user_level'] == ADMIN ) ? '<a href="phpBB2/link.' . $phpEx . '?sid=' . $userdata['session_id'] . '">' . $lang['Link_pt_admin'] . '</a><br /><br />' : '';
De asemenea cauta
sau o linie asemanatoare ... si inainte adauga :'ADMIN_LINK' => $admin_link
Cod: Selectaţi tot
'LINK_PT_ADMIN' => $link_pt_admin ,
Asteptam rezultatul !

- mefisto
- Utilizator înregistrat
Eu creez un tabel in footerul paginii si vreau sa fie vizibil tot asa doar de admini:DAliniuz scrie:Ce tabel ? Fii mai explicit.mefisto scrie:Un tabel nu stii cum sa`l ascund de utilizatori nu ?:P
Mi se pare k e imposibil eu am incercat dar nu mi`a iesit si ma gandeam k poate stii tu unde tre sa modific.