Panoul Administratorului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Narcot1c
Utilizator înregistrat

Panoul Administratorului

Mesaj de Narcot1c »

Am instalat ceva moduri si acuma cand dau pe panoul administratorului numi apare nimica iar la tab imi scrie linkul urmat de .....6c70c71bf302da2c75f5
ceo fi asta si de ce numi apare panoul administratorului ... recunosc ca am facut mici modificari in overall_footer da n-am umblat la {ADMIN_LINK}
help
FuNNy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de FuNNy »

inainte de instalare trb sa faci un back-up la forum :wink: ...
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

N-ai umblat la overall_footer, dar la /includes/page_tail.php ai umblat?
Ce MOD ai instalat ultima oara sau care este MOD-ul care a afectat functionarea ACP?
Un link catre forumul tau, te rog?

Poti accesa Admin Panel cu http://nume-site.com/admin/index.php ?
O sa te redirectioneze catre pagina principala, dar sus la URL se or mai adauga un ?sid=an87icbhvsadlmbvyuu7 . Copiaza-l si pe ala si incearca sa intri pe http://nume-site.com/admin/index.php?si ... adlmbvyuu7

Daca se coencteaza, inseamna ca ai modificat ceva aiurea in page_tail.php ; daca nu ai backup, fa un restore din arhiva originala phpBB.
etherfast.ro - Blog personal
Narcot1c
Utilizator înregistrat

Mesaj de Narcot1c »

ultimul mod nuj cum se numea exact dar era legat de aparenta ipurilor la user .... Am accesat admin panel de la linkul ce mi la dat Etherfast nu merge to alb imi arata ....

ps: nu merge nici cu al doilea link ....
: din cate stiu in page_tail nu am umblat ...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

In acest caz e mod-related problema ta... afla cum se numea mod-ul eventual, da-ne direct un link pt a te putea ghida mai bine.

Recomandarea mea ar fi, daca inca mai ai acel fisier text , sa dezinstalezi MOD-ul adica sa faci exact opusul instructiunilor ce le presupune MOD-ul .

Folosesti ca client ftp FilleZila cumva ?
Te intreb deoarece au mai fost cativa utilizatori phpBB care au avut aceasi problema ca si tine si FilleZila era problema .
Narcot1c
Utilizator înregistrat

Mesaj de Narcot1c »

nu folosesc client Ftp ... folosesc ie pt a transfera date pe internet .... am sa schimb tot ce am modificat cu originalul si asa sper sa mearga ... ms de ajutor
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”