web-novele
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
web-novele
intrati in http://*** ...un forum cu super novele si alte lucuri funny
- Etherfast
- Fost coleg
Ar fi foarte bine daca te-ai limita sa-ti prezinti forumul in sectiunea potrivita, respectiv acolo unde ai postat deja, aici.
Later edit: Postul dublu a fost generat probabil de imbinarea celor doua topicuri pe care le-a deschis.
Later edit: Postul dublu a fost generat probabil de imbinarea celor doua topicuri pe care le-a deschis.
Ultima oară modificat 21-Oct-2006, 17:08:10 de către Etherfast, modificat 1 dată în total.
etherfast.ro - Blog personal
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Intrati in lumea Novelelor!!
Buna...Eu sunt Lutza si vreau sa-mi fac prieteni noi..Am un forum dar cu f putini utilizatori si as vrea de aceea sa-mi fac si alti prieteni.. intrati in www.web-novele.0x.ro si distrati-va!!inregistrati-va si va distrati!!veti primi raspunsuri garantate la orice problema o aveti sau ajutor..tot aici se afla si concursuri cu premii!! ..intra in lumea novellor!!