cum pot sa pun scrisul pe mijloc
- Gaby_17
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot sa pun scrisul pe mijloc
Cum pot sa modific scris-ul acela cu LogIn si Membri ..... etc. Pe mijloc si alta culoare si daca pot sa ii bag si un fundal ceva
- Aliniuz
- Fost coleg
scrisul il modifici din fisierul lang_main.php .
il poti pune in mijloc cu ajutorul unor coduri HTML simple precum in fisierul overall_header.tpl . La fel si culoarea numai ca folosesti alt cod html
inlocuiesti black cu ce culoare (in limba engleza) doresti .
il poti pune in mijloc cu ajutorul unor coduri HTML simple precum
Cod: Selectaţi tot
<td>Text</td>
<font>Text</font>
- Gaby_17
- Utilizator înregistrat
in acest lang_main.php nu exista asa ceva. adica am gasit eu butoanele acolo dar acolo este TRADUCEREA si nu cea ce vreau eu sa fac.
Hai sa ma explic odata.
Deci eu vreau sa fac meniul acesta cu
Hai sa ma explic odata.
Deci eu vreau sa fac meniul acesta cu
Cautare Membri Grupuri Profil Registre Login [code]
Sa aiba un fundal cum este pe acest forum si sa sa il asez asa pe mijloc ca sa pot pune un Banner mare sus.
Sper ca acum am fost pe inteles.
PS: Oricum mersi mult pentru ajutor
- Aliniuz
- Fost coleg
prima etapa ar fi sa stergi acea imagine din stanga care o ai pe forum iar din overall_header.tpl modifici cum ti-am zis <td>Butoanele</td>
Am scris linia cu spatii intre structuri pt ca , in forma corecta nu le poti vedea deoarece phpBB.ro are activat cod-ul HTMl .
Deci din acel cod stergi toate spatiile mai putin cel dintre td si align si inlocuiesti Butoanele cu, codul din overall_header cu butoanele si imaginile lor .
Am scris linia cu spatii intre structuri pt ca , in forma corecta nu le poti vedea deoarece phpBB.ro are activat cod-ul HTMl .
Deci din acel cod stergi toate spatiile mai putin cel dintre td si align si inlocuiesti Butoanele cu, codul din overall_header cu butoanele si imaginile lor .
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Se poate dezactiva din setarile postului.Aliniuz scrie:intr-adevar nu iti pot arata cu certitudine ce trebuie sa faci intrucat forumul acesta are codul HTML activat ... cel mai bine e sa postezi un link cu overall_header.tpl-ul tau in format text .Gaby_17 scrie:Deci de data asta mai bagat in ceata de tot si nu am inteles nimic
Ce vroia Aliniuz sa spuna de fapt in postul de mai sus in care nu ii mergea html-ul este dupa cum urmeaza:
<font color="#000000">Text</font>
<td align="center">text</td>
sau
<span align="center">text</span>