Salut,
phpBB-ul asta chiar are bug cred. Am activata Visual Confirmation, userii trebuie sa isi activeze contul de pe mail, si totusi... in 2 zile mai gasesc 10-15 boti, unii din ei si autentificati si cu SPAM-u` dat.
Am vazut ca sunt diverse modificari cum ca sa pui o intrebare la care sa raspunda... dar un fix nu exista ? Pentru ca daca nimereste codul generat de imagine, clar apeleaza ceva n`ar trebui.
Multumesc.
Boti de spam
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Intr-adevar, unii boti pot trece de faza cu Visual Confirmation.
Exista un mod pentru a imbunatati aceasta metoda de securitate. Este inca in BETA, dar este destul de bun. Se numeste Better Captcha, si este descris aici.
De altfel, poti folosi The Humanizer pentru a preveni inregistrarea botilor.
Exista un mod pentru a imbunatati aceasta metoda de securitate. Este inca in BETA, dar este destul de bun. Se numeste Better Captcha, si este descris aici.
De altfel, poti folosi The Humanizer pentru a preveni inregistrarea botilor.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am inteles ca in phpBB3 au un sistem interesant de Visual Confirmation.
Cam asa ar vrea sa arate:

Dar pe de alta parte ma gandesc de cate ori va trebui sa dau refresh la pagina pana sa pot obtine un visual lizibil
Cam asa ar vrea sa arate:

Dar pe de alta parte ma gandesc de cate ori va trebui sa dau refresh la pagina pana sa pot obtine un visual lizibil

etherfast.ro - Blog personal