sfat pentru update....

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
soulraven
Utilizator înregistrat

sfat pentru update....

Mesaj de soulraven »

cum fac update la versiunea noua a forumui tinand cont ca eu pe versiunea mea am instalta diferite module. Cum fac sa am versiunea noua si in acelasi timp sa dispun incontinuare de modulele instalate?
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

teoretic ar trebui sa mearga daca dai pe rand copy paste la fiecare cod de update... pentru ca ai mai multe variante..si tu poti sa alegi varianta in care faci update-ul direct in cod, fisier cu fisier. E totusi riscul sa pierzi modificari.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Folosesti Code Changes, adica modifici doar codurile ce sunt schimbate de la o versiune la alta. O lista cu toate aceste modificari o gasesti aici: dload.php?action=category&cat_id=37
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
soulraven
Utilizator înregistrat

Mesaj de soulraven »

nu am facut mai nimic, o sa incerc sa reinstalez forumul pe alt director si sa vad cum il unesc cu situl , pentru ca folosesc mkportal si asta merge pe suportul forumului. sa vedem ce iese.
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

pai daca folosesti Mkportal... ce? tu doar editeaza fisierele forumului din code changes, nu au treaba cu mkportal. sau cum zici tu in alt director reinstalezi tot, si mkportal si forumul si apoi cu phpMyAdmin faci backup la tabelele vechi si update in baza de date noua. si o sati apara mkportal cu posturile vechi si ce mai ai tu peakolo...
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”