.:: Hacking Games ::.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
.:: Hacking Games ::.
Este forumul meu ... phpbb3 beta 1 www.aheadd.evonet.ro .. am pus acolo programe , jocuri , filme , hack`uri , puteti invatza sa faceti servere de mu , cs , lineage 2 , wow .. voi mai face modificari dar inca nu mam familiarizat cu phpbb3 .. va astept pe forum

- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu stiu daca evonet.ro nu o sa ti-l inchida pt ca nu cred ca tolereaza warezz-ul....si titlul forumului e prea sugestiv...oricum bafta la el...daca trece de controlam pus acolo programe , jocuri , filme , hack`uri ,

HTCGuide.net (forum)
sa sti ca am vazut ca nu prea e controlat site-ul, nu pot zice pe ce cont am vazut dar era facut torrent
nu imi apartine mie dar stiu ca exista undeva si ca nu a fost sters sau ceva. Oricum in T&C zice ca continutul site-ului nu tine de ei ci de cel ce il detine, so daca e ceva ilegal si cineva sufera de pe urma lui, atunci el e vinovat si va plati in functie de consecinte.

- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Adik daca ai in downloads chestii care au copyright si tu nu detii licenta pentru astfel de chestii... adica le furi mai pe scurt... esti raspunzator si s-ar putea sa te coste. Nu merge pe ideea ca " Da, sunt o gramada de site-uri cu download gratis etc "Tz4Bu scrie:nu prea inteleg ce vreti sa spuneti ... fiti mai expliciti
Oricum... prea simplu forumul
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
ce o sa te coste??Tz4Bu scrie:1. ce o sa ma coste ??
2. deabea azi lam facut (forumul)
pai daca furi din magazin? ce te costa?? iti da o amenda grasa pe care no poti plati... dak esti minor..sau cine stie te baga si la parnaie. ( ma rog in romania nu prea functioneaza autoritatea web )
dar ai grija..site-ul til inkide imediat.
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
adica tu nu stiai ca pirateria e ilegala?

<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>