Care este cel mai bun antivirus ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Care este cel mai bun antivirus ?
Care este cel mai bun antivirus ? Se tot aud zvonuri ca BitDefenderul, ba Norton, ba tot felu de antivirusi.Care este intr-adevar cel mai bun dintre toti.?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eu folosesc o combinatie de Norton Antivirus 2005 cu Zone Alarm Security Suite. N-am avut nici o problema de antivirus/antispyware/firewall de atunci. Conteaza foarte mult sa ai update-urile la zi. Important e si browserul cu care navighezi pe Internet si prin care poti sa te virusezi usor. Folosesc Firefox.
-
- Nou venit
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
depinde de la caz la caz. recent cei de la PCWorld.com au dat drept castigatorul produsul nostru BD dar suportul (care inseamna destul de mult afara) si pretul licentei lasa de dorit.
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
eu folosesc McAfee si nu am probleme. Oricum, nu intru pe tot felul de site-uri, care mai de care mai virusat + ca folosesc Firefox, care este un browser foarte bun. Ca firewall, folosesc Kerio Personal Firewall. E destul de bun dupa parerea mea...
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>