Creez mai multi sub-admin

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
roadiro
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Creez mai multi sub-admin

Mesaj de roadiro »

Ma gandesc ca poate sunt prea pretentios.

1. In partea de administrare as dori sa existe pentru fiecare sub-forum cate un sub-admin care sa aiba acces la un panou de administrare fie al moderatorilor (dar cu ceva setari in plus) fie al administratorului (dar nu la toate setarile), unde pe langa drepturile de setari pe care le are moderatorul sa poata sa aiba si drepturi suplimentare (de ex schimbarea moderatorilor, dar numai in cadrul grupului din care face parte, managementul numai a sectiunii respective din forum, etc). Deci sa poata face o administrare a sub-forumului respectiv.

2. pe fiecare pagina (topic) sa existe in partea de jos asa cum se gaseste in pagina index lista userilor, dar numai a celor care acceseaza pagina respectiva

Ma puteti indruma in acest sens, pls ?
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Nu prea exista ceva exact cum vrei tu... dar o combinatie poti gasi in modul Junior Admin
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

multumesc, il incerc la noapte
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

Am instalat acest mod. A avut nevoie de ceva modificari fata de instructiunile din mod si le-am gasit aici.

http://www.phpbbhacks.com/forums/viewtopic.php?t=59160

pe langa asta a mai trebuit sa modific pe ici si colo pentru ca am si Panou Moderatori, dar pana la urma a mers.

Concluzii: poti seta oricare din posibilitatile de setare ale Administratorului si pentru Junior Administrator, dar oricum te-ai sucii sa-i mai dai ceva drepturi in plus fata de moderatori ajungi sa-i dai si posibilitatea de stergeri, ceea ce mi se pare foarte periculos. Asa ca am renuntat si dezinstalat tot. Iar ca solutie daca o fi si o fi voi incerca sa mai adaug la panoul moderatorilor inca ceva in plus.

multumesc de ajutor.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”