Ce profit are site-ul asta pentru voi?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Obs ca nu aveti bannere i.... adica nimica de publictate.... sau alteceva profitabil.... de ce nu il faceti o sursa de venit? Parea mea cred ca netul nu este numai o distractie si o sursa de venit...
Obs ca nu aveti bannere i.... adica nimica de publictate.... sau alteceva profitabil.... de ce nu il faceti o sursa de venit? Parea mea cred ca netul nu este numai o distractie si o sursa de venit...
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Nu cred ca chiar au facut forumul pentru a avea un venit anume...ci mai mult pentru a ajuta pe romani la acest tip de 4um ....adica traducerea in lb.romana(mod-uri,tutoriale,explicatii,ajutor) ....si probabil e facuta din placere...despre publicitate pe orice forum tradus in romana...si sant cu zeciile active pe 4um apare in josul paginii linkul acestui forum si cine are bun simt mai bune si logoul....
HTCGuide.net (forum)
-
Re: Ce profit are site-ul asta pentru voi?
Este un banner de la PCHardweb care ne hosteaza site-ul.XDYNX scrie:Ce profit are site-ul asta pentru voi?
Comunitatea este facuta sa ofere suport tehnic pasionatilor de phpBB, nonprofit. La ora actuala mai importanta este Informatia decat banul. Se pare ca te-ai molipsit si tu din moment ce scrii pe forum fara sa castigi ceva material.

-
- Utilizator înregistrat
Propunere nume domeniu.....
Am vazut banerul ..... cred pentru asta aveti hostul free
Daca reuseam eu sa cumpar numele asta de domeniu mai acum ceva vreame ..... aveam multe ideei
apropo asa ca idee cu cat ati scoate la licitatie numele acesta de domeniu phpbb.ro ?

Daca reuseam eu sa cumpar numele asta de domeniu mai acum ceva vreame ..... aveam multe ideei

-
- Utilizator înregistrat
Ok... atunci cat va ofera pentru bennerul ala.... eu nu il puneam fara sa imi dea cel putin 10 $ ..... pe luna.... bine inteles daca ei va cere mult pe hosting cu atat mai mult.... Obs ca le aduceti ceva vizitatori ..... http://stat.trafic.ro/stat/pchardwebcom ... luna/#stat
- mefisto
- Utilizator înregistrat
@XDYNX Care e scopul acestui Topic ?
Nu cred k exista pret bun pentru asa ceva sau oameni mai buni ca cei care il conduc acumXDYNX scrie:Daca reuseam eu sa cumpar numele asta de domeniu mai acum ceva vreame ..... aveam multe ideei apropo asa ca idee cu cat ati scoate la licitatie numele acesta de domeniu phpbb.ro ?