html font
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
- MJR
- Fost coleg
Re: html font
se poate face prin font embedding sau cu flash.thc scrie:cum fac sa ramana acelasi font in html indiferent daca vizitatorii au sau nu au fontul respectiv?! 10x
un exemplu ar fi aici: http://www.microsoft.com/typography/web ... efault.htm
asta cred ca merge doar pe IE insa exista si pt Mozilla.
sa va dau un exemplu, intrebarea din post fiind prea putin sau mult incurcata. deci daca scriu ceva in HTML cu un font sa zic Graffiti, oricare vizitator care are sau nu are fontul Graffiti,vede fontul?.Sau nu se poate?Sau ce trebuie sa fac ca sa apara fontul Graffiti la toti? sper ca am fost cat de cat explicit

- MJR
- Fost coleg
eu cred ca ti-am dat raspunsu la intrebarea ta. citeste mai cu atentie.
daca si utilizatorul respectiv are in calculator fontul respectiv, atunci poate sa-l vada, altfel, nu!thc scrie:deci daca scriu ceva in HTML cu un font sa zic Graffiti, oricare vizitator care are sau nu are fontul Graffiti,vede fontul?
se poate. si ti-am zis mai sus cum. mai mult de atit nu am ce sa-ti explic.thc scrie:Sau nu se poate?Sau ce trebuie sa fac ca sa apara fontul Graffiti la toti?