[swf audio]Inserare in topic
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[swf audio]Inserare in topic
Poate nu am scris bine titlul topicului ...am cautat cu search pe 4um dar nu am gasit. Am pe host fisiere audio in format swf....ceea ce doresc e urmatorul lucru.Deci daca postez linkul fisierului swf intr-un topic pe 4um ...cand dau click pe link sa se auda fisierul respectiv fara sa intre in alta pagina sau alfel .....exista vre-un mod pentru asa ceva ...multumesc
HTCGuide.net (forum)
Am si eu o intrebare.... vad in semnatura ta ca le multumesti celor de la phpBB.ro pentru "acest" script.......despre ce script este vorba? phpBB apartine ca origine phpbb.com -ului, cei de aici doar au tradus in limba romana...deci care e scriptul?
Sa nu se supere nimeni ca am pus intrebarea asta, pentru ca nu zic ca atunci cand am avut si eu nevoie de cate ceva si tinea de phpBB baietii nu m-au ajutat.
EDIT: am marcat "nu" ....ca banuiesc ca asta a fost singurul lucru care NU a fost observat.
Sa nu se supere nimeni ca am pus intrebarea asta, pentru ca nu zic ca atunci cand am avut si eu nevoie de cate ceva si tinea de phpBB baietii nu m-au ajutat.
EDIT: am marcat "nu" ....ca banuiesc ca asta a fost singurul lucru care NU a fost observat.
Ultima oară modificat 19-Iun-2006, 10:45:27 de către mark, modificat de 2 ori în total.
-
Domnule mark, te-au mai ajutat baietii din cand in cand... Ia uite un exemplu: viewtopic.php?t=4174
Pentru ca nu e frumos sa minti, ai un BAN cat 30 de zile.
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
multumesc flowers ....prietene am multumit comunitatii phpbb.ro deoarece ca sa traduci un script de 4um nu e usor...iar ceea ce fac ei aici e de foarte mare ajutor ...chiar si pentru cei care zic ...ca ei stiu tot...asa ca invata sa respecti si vei fi respectat
....hai deja sant..off..

HTCGuide.net (forum)
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
tot eu ....
am bagat codul urmator merge .....dar pot sa fac cumva numai sa zic daca dai click pe link sa inceapa sa cante....ca asa cum e acum cum intru in topic cum incepe sa cante ...
am bagat codul urmator merge .....dar pot sa fac cumva numai sa zic daca dai click pe link sa inceapa sa cante....ca asa cum e acum cum intru in topic cum incepe sa cante ...
Cod: Selectaţi tot
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="10" height="10">
<param name="movie" value="Buzdugan-globul%20ocular.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://www.yourdomain.com/melodia.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="10" height="10"></embed>
</object><br>
-
- Utilizator înregistrat
Stimabile flowers .....am o intrebare....de ce mi-ai dat ban.....daca eu citesc bine ce am scris vad ca:
Am si eu o intrebare.... vad in semnatura ta ca le multumesti celor de la phpBB.ro pentru "acest" script.......despre ce script este vorba? phpBB apartine ca origine phpbb.com -ului, cei de aici doar au tradus in limba romana...deci care e scriptul?
Si tu imi raspunzi:
Domnule mark, te-au mai ajutat baietii din cand in cand... Ia uite un exemplu: viewtopic.php?t=4174
Acum gandeste-te cine a fost corect la faza asta si cine nu. In fine, all the best, nu ma supar pe cei pe care nu ii cunosc.
Si tu imi raspunzi:
Acum gandeste-te cine a fost corect la faza asta si cine nu. In fine, all the best, nu ma supar pe cei pe care nu ii cunosc.