Smartftp
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Era greu sa dai search pe google ? Primul link pe care l-am gasit pe google cautand smartftp a fost asta http://www.smartftp.com/support/howto/
- andy!
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ms mult pentru link.as mai avea o intrebare.eu folosesc smartftp-ul shi am un forum care se numeste tytanboys.myforum.ro shi as vrea sa intru pe smartftp in forum dar nu stiu ce sa scriu la adreeses shi la login ca banuiesc ca la parola scriu parola mea.Imi putetzi spune ce scriu la adresa shi la login????va rog mult!!!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Uite aici tutorialul:andy! scrie:ms mult pentru link.as mai avea o intrebare.eu folosesc smartftp-ul shi am un forum care se numeste tytanboys.myforum.ro shi as vrea sa intru pe smartftp in forum dar nu stiu ce sa scriu la adreeses shi la login ca banuiesc ca la parola scriu parola mea.Imi putetzi spune ce scriu la adresa shi la login????va rog mult!!!
http://www.smartftp.com/support/howto/
- mefisto
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Cei de la myforum nu ofera si server de ftp pe care poti sa accesezi. deci nu ai ce sa faci cu smartfpt in myforum.roandy! scrie:eu folosesc smartftp-ul shi am un forum care se numeste tytanboys.myforum.ro shi as vrea sa intru pe smartftp in forum dar nu stiu ce sa scriu la adreeses shi la login ca banuiesc ca la parola scriu parola mea.