cookie si dezinstalare Categories hierarchy

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
lluchiano
Utilizator înregistrat

cookie si dezinstalare Categories hierarchy

Mesaj de lluchiano »

1. Prima problema ar fi faptul ca ma mincat undeva sa umblu la cookie setings, am vazut pe undeva pe aici cateva chestii si am incercat sa remediez situatia insa in zadar.Uitati un print screen cu setarile din config asa cum sunt in mysql.
http://www.la-familia.ro/config.JPG
2. Am instalat acuma o luna mod-ul Categories hierarchy 214 crezand ca astfel forumul meu va deveni mai prof. dar am constat ca mi-am luat mare teapa si as dori sa-l dezinstalez am salvate fisierele vechi mai imi trebuie doar ajutor in ceea ce priveste mysql.
Va rog mult de tot ajutati-ma !!!!
tyna_girl21
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de tyna_girl21 »

Pentru prima problema auto cookie iar pentru a doua problema... clean tables (ATENTIE!! inainte de a efectua aceasta operatie sa schimbi stilul subSilver ca "defaul style")
Ultima oară modificat 05-Iun-2006, 13:28:30 de către tyna_girl21, modificat 1 dată în total.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Nu ai spus care sunt problemele la pct.1 :wink:
lluchiano
Utilizator înregistrat

Mesaj de lluchiano »

multumesc mult pentru ajutor tyna_girl21 fara tine cred ca pierdeam aprox o luna de zile de activitate a forumului.Saru`mana !
tyna_girl21
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de tyna_girl21 »

dorin scrie:Nu ai spus care sunt problemele la pct.1 :wink:
A "şoimănit" cookie :)
lluchiano scrie:multumesc mult pentru ajutor tyna_girl21 fara tine cred ca pierdeam aprox o luna de zile de activitate a forumului.Saru`mana !

Mă bucur ca te-am putut ajuta Imagine
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”