Tutoriale video sau flash?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tutoriale video sau flash?
Cred ca este foarte util sa inveti din tutoriale.
Am mai facut inca un tutorial pentru instalarea forumului phpbb de aceasta data in flash
Daca vreti si alte tutoriale, si cum le vreti urmatoarele tutoriale depinde numai de voi
Download-ati ambele fisiere dupa care spuneti-va parerile
Tutorial video
Tutorial flash
Am mai facut inca un tutorial pentru instalarea forumului phpbb de aceasta data in flash
Daca vreti si alte tutoriale, si cum le vreti urmatoarele tutoriale depinde numai de voi
Download-ati ambele fisiere dupa care spuneti-va parerile
Tutorial video
Tutorial flash
Ultima oară modificat 04-Mai-2006, 16:31:05 de către pushtyu, modificat de 2 ori în total.
-
- Nou venit
pai... as vrea
as vrea inca un tutorial... cum pun forumul pe site-ul meu... vezi daca se poate sa faci unul video..... si sa fie forumul pus pe un site care foloseste scriptul jomoola !
plzzzzzzzzzzz
plzzzzzzzzzzz
- CraniuRosu
- Utilizator înregistrat
de ce nu merge sa downloadez tutorialul video ??? am nevoie de el sa instalez si eu un forum pe lx.ro pt ca tutorialul acela unde scrie ce trebuie sa faci nu merge imi da o erroare ceva legat de database
Ultima oară modificat 22-Sep-2006, 19:37:29 de către CraniuRosu, modificat 1 dată în total.