Probleme la inregistrare

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Christa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme la inregistrare

Mesaj de Christa »

Buna!

Tocmai m-am inregistrat si eu aici si am primit urmatoarele mesaje de eroare (ok, sunt doar warnings, dar in mod normal nu ar trebui sa apara nici acelea, banuiesc):
Warning: Cannot add header information - headers already sent in page_header.php on line 455

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/includes/page_header.php:455) in page_header.php on line 456

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/includes/page_header.php:455) in page_header.php on line 457

Scrie ceva de 'already sent', in orice caz eu nu am apasat butonul de doua ori (desi e tentant, nu stiu daca doar la mine sau in general, dar paginile se incarca foarte greu :cry:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

...

Mesaj de bogdan »

in primul rand .... bine ai venit Christa !

da, si mie mai imi apar astfel de mesaje nu numai la inregistrare dar si cand scriu un mesaj (nu intotdeauna) .... e posibil sa fie si "de la ei" !

si cu toate aceste "warning"-uri .... functioneaza corect :o

Forumul a fost instalat corect - probabil in viitorul apropiat o sa repetam instalarea asta in cazul in care nu o sa mutam site-ul pe alt server (ceea ce si dorim) !
Christa
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Re: ...

Mesaj de Christa »

bogdan scrie:in primul rand .... bine ai venit Christa !
Bine v-am gasit :)
bogdan scrie:Forumul a fost instalat corect - probabil in viitorul apropiat o sa repetam instalarea asta in cazul in care nu o sa mutam site-ul pe alt server (ceea ce si dorim) !
Hmmm ... la altii am avut alte probleme :) (ceva cu mail-urile), dar din astea ca la voi nu am avut. Si cel putin unul dintre foruri foloseste aceeasi versiune ca si voi, 2.0.3, ciudat. Poate ca voi ati configurat/activat ceva facilitati pe care ceilalti nu le folosesc, si ca greselile sunt intr-adevar 'la ei'.

Acum am primit alt mesaj ... nu mai stiu unde eram si apasasem pe 'Pagina de start a forumului Romanian phpBB'.
Warning: Failed opening './includes/sessions.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in common.php on line 121

Warning: Failed opening './includes/auth.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in common.php on line 122

Warning: Failed opening './includes/functions.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in common.php on line 123

Warning: Failed opening './includes/db.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in common.php on line 124

Fatal error: Call to undefined function: append_sid() in common.php on line 132
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

mda...

Mesaj de bogdan »

ciudat... mi se intampla si mie... de ce spun ca e ciudat: la o operatie daca prima data imi da o astfel de eroare... a doua oara nu mai imi da... deci nu e consecventa :wink: ceea ce ma face sa cred ca e din cauza serverului ...

tot ce e gratis .... nu e si destul de bun....

PS: Christa multumim pentru sesizare :!:
danielt
Versiune: 3.0.5

Re: Probleme la inregistrare

Mesaj de danielt »

Christa scrie: Warning: Cannot add header information - headers already sent in page_header.php on line 455

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/includes/page_header.php:455) in page_header.php on line 456

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/includes/page_header.php:455) in page_header.php on line 457
Serverul lycos este un server gratuit si prin urmare destul de solicitat, de unde si functionarea greoaie, mai ales in orele serii. In mod implicit are setat un header cu reclame dar, forumul phpbb are propiul sau header si din motive de securitate "respinge" orice incercare de 'suprascriere' a headerului. De aici aceste mesaje :-)
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Un material nou, scris special pe aceasta tema se gaseste la: viewtopic.php?t=122 :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”