salut
am si eu o problema cu forumul
imi apare urmatoarea eroare
ce s-a intamplat? ce trebuie sa fac?
mersi
Could not query forum moderator information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'racing_phpbb1.phpbb_auth_access' doesn't exist
SELECT aa.forum_id, u.user_id, u.username FROM phpbb_auth_access aa, phpbb_user_group ug, phpbb_groups g, phpbb_users u WHERE aa.auth_mod = 1 AND g.group_single_user = 1 AND ug.group_id = aa.group_id AND g.group_id = aa.group_id AND u.user_id = ug.user_id GROUP BY u.user_id, u.username, aa.forum_id ORDER BY aa.forum_id, u.user_id
Line : 222
File : /home/racing/public_html/forum/index.php
Eroare Generala
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am mutat serverul de pe serverul vechi MySQL 4.1.18-standard, versiune PHP 4.4.2 pe serverul nou MySQL 4.0.25-standard, versiune PHP 4.4.1
dupa aceasta modificare a aparut urmatoarea eraoare:
dupa ce postez si dau click sa vad ce am postat imi zice ca nu exista subiectul cerut sau ceva de genul asta
iar la ultimul post imi arata ca nu este nici un mesaj
daca intru aclo unde am postat, postul exista si daca vreau sa-l sterg zice ca ID-ul mesajului nu a fost specificat
ce s-a intamplat?
ce treb sa fac?
mersi
dupa aceasta modificare a aparut urmatoarea eraoare:
dupa ce postez si dau click sa vad ce am postat imi zice ca nu exista subiectul cerut sau ceva de genul asta
iar la ultimul post imi arata ca nu este nici un mesaj
daca intru aclo unde am postat, postul exista si daca vreau sa-l sterg zice ca ID-ul mesajului nu a fost specificat
ce s-a intamplat?
ce treb sa fac?
mersi
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Robert a incurcat problema.
in primul rand asigura-te ca ai pus ultima versiune 2.0.19. apoi citeste articolul:
kb.php?mode=article&k=34
ca sa folosesti baza veche. apoi actualizeaza-ti baza de date pt vers 2.0.19 a forumului (vezi pasul 6):
kb.php?mode=article&k=77
in primul rand asigura-te ca ai pus ultima versiune 2.0.19. apoi citeste articolul:
kb.php?mode=article&k=34
ca sa folosesti baza veche. apoi actualizeaza-ti baza de date pt vers 2.0.19 a forumului (vezi pasul 6):
kb.php?mode=article&k=77