guestbook
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
asa este.
pe forum am vizitatori si membri inregistrati.
am restrictionat depunerea mesajelor la nivelul membrilor inregistrati.
isi pot exprima parerile pe forum direct.
atunci un guestbook este inutil?
am gasit chiar ,,Guestbook perfect integrat cu phpBB''.
credeti ca, din punctul de vedere functional, un guestbook poate oferi ceva in plus fata de un forum? sau nu?
pe forum am vizitatori si membri inregistrati.
am restrictionat depunerea mesajelor la nivelul membrilor inregistrati.
isi pot exprima parerile pe forum direct.
atunci un guestbook este inutil?
am gasit chiar ,,Guestbook perfect integrat cu phpBB''.
credeti ca, din punctul de vedere functional, un guestbook poate oferi ceva in plus fata de un forum? sau nu?
- X-SITE
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Mai exact e o carte de oaspeti unde lumea isi spune parerea despre un site sau lasa mesaje catre un administrator si chestii. Practic il contactezi pe om folosind un formular dar in care toata lumea vede mesajul tau.
Spre deosebire de forum, guestbook-ul nu are inregistrare, de aceea i se si zice carte de oaspeti, are doar un formular in care iti treci numele, adresa de e-mail sau site-ul web si mesajul.
Spre deosebire de forum, guestbook-ul nu are inregistrare, de aceea i se si zice carte de oaspeti, are doar un formular in care iti treci numele, adresa de e-mail sau site-ul web si mesajul.