Thread lung
- Fight
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Thread lung
Salut.
Am o oarecare problema la forum.
Am un thread pe forum care a ajuns la peste 600 de raspunsuri.
Si mereu cand se ajunge la numarul maxim de mesaje per pagina, imi spune ca nu exista mesajul respectiv. In cazul acela, ma duc in admin panel si schimb numarul de mesaje maxim admise per pagina si atunci merge.
Si trebuie mereu sa fac chestia asta, pt ca alfel nu se mai poate scrie in threadul respectiv.
Any ideeas?
Am o oarecare problema la forum.
Am un thread pe forum care a ajuns la peste 600 de raspunsuri.
Si mereu cand se ajunge la numarul maxim de mesaje per pagina, imi spune ca nu exista mesajul respectiv. In cazul acela, ma duc in admin panel si schimb numarul de mesaje maxim admise per pagina si atunci merge.
Si trebuie mereu sa fac chestia asta, pt ca alfel nu se mai poate scrie in threadul respectiv.
Any ideeas?
- Fight
- Utilizator înregistrat
http://forum.fight.ro/viewtopic.php?p=34257#34257
Uite ce se intampla:
apare mesajul: Nu există mesaje în acest subiect
Quick Reply Mod il gasesc in viewtopic. In rest nimic.
Uite ce se intampla:
apare mesajul: Nu există mesaje în acest subiect
Quick Reply Mod il gasesc in viewtopic. In rest nimic.
- Fight
- Utilizator înregistrat
Asta pentru ca:
Din cauza asta Bogdan ai putut vedea mesajele.
Daca nu fac modificarea asta, nu se pot vedea.
L-am lasat vreo cateva ore ca sa puteti vedea eroarea, dupa care am intrat in AdminPanel ca sa modific nr max de mesaje per pagina ca sa putem scrie in continuare acolo.Fight scrie: trebuie iar sa intru in AdminPanel si sa modific nr max de mesaje per pagina...
Din cauza asta Bogdan ai putut vedea mesajele.
Daca nu fac modificarea asta, nu se pot vedea.
-
Am patit si eu la fel pe un forum la care am facut update de la versiunea 2.0.6 la ultima (2.0.21). Am citit pe forumurile de la phpbb.com, phpbbhacks.com si se pare ca e o problema comuna pentru forumurile mai vechi. Am rezolvat instaland DB Maintenance.
Acolo dai Check post and topic tables, la mine a mers.This is a powerful hack to check the phpBB database for errors and inconsistencies. Some additional features are provided, e.g. to rebuild the search index. With an emergency platform access to the configuration is also possible when phpBB itself will not start.
- Fight
- Utilizator înregistrat
This mod was developed for usage with phpBB 2.0.4 up to 2.0.13. All other versions are unsupported. Maybe this workaround may help you getting it work with earlyer versions anyway. Please keep in mind when appling the workaround that the mod was only tested with phpBB 2.0.4 and there is no guaranty that it will work faultless on any other versions.

Eu am 2.0.19 instalat si mi-e sa nu busesc forumul.