IP-ul autorului
IP-ul autorului
Cum pot sa vad Ip-ul de la autorul ficarui mesaj? Din cite am citit asta e parte din PhpBB, dar m-am tot uitat la mesaje si nu vad IPul nicaieri....unde il pot gasi?
Multumesc!
Multumesc!
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
http://www.phpbbhacks.com/download/457
Disable User IP Storing
Pe forum aici nu vezi IP pentru ca nu esti moderator sau administrator. Nu este instalat un MOD pentru ascunderea IPului.
Disable User IP Storing
Aditional poti sa faci si ce ti-a sugerat seelview, sa scoti imaginea.This hack will make your board operate without knowing any or ever recording any user ip addresses.
Pe forum aici nu vezi IP pentru ca nu esti moderator sau administrator. Nu este instalat un MOD pentru ascunderea IPului.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
In tabela phpbb_post exista campul poster_ip, de tip varchar( 8 ) si in care datele stocate arata ceva de genul d5e96007 .
Problema: cum decriptez IP-ul din aceste campuri, in vedereea idetificari carui utilizator ii apartine un anumit IP ?
Ma ajuti BuGsY ?
Nu vreau MOD-ul ala de pe phpbbhacks.com, e pus pe glume realizatoru
Last edit: am rezolvat-o totusi cu MOD-ul ala de mai sus, ca prea m-au distrat instructiunile de instalare
Problema: cum decriptez IP-ul din aceste campuri, in vedereea idetificari carui utilizator ii apartine un anumit IP ?
Ma ajuti BuGsY ?

Nu vreau MOD-ul ala de pe phpbbhacks.com, e pus pe glume realizatoru

Last edit: am rezolvat-o totusi cu MOD-ul ala de mai sus, ca prea m-au distrat instructiunile de instalare