Am si eu o intrebare, cu toate ca, mai mult ca sigur s-a mai discutat despre asa ceva, insa poate ca nu am gasit eu raspuns la intrebarea mea...Deci, problema mea e urmatoarea: am forum phpbb, dar cu baza de date in engleza...Pot sa instalez vreun MOD care sa "traduca" baza de date (continutul initial) in romana?...(Imi cer scuze daca nu m-am exprimat coerent pentru a putea intelege cineva ce vreau...Eu insa sper sa o faca cineva).
Multumiri anticipate!
Traducerea automată a mesajelor în limba română.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sa traduca baza de date? Nu inteleg.
Daca te referi la fisierele pentru limba romana: Instrucţiuni de instalare - limba română.
Daca te referi la fisierele pentru limba romana: Instrucţiuni de instalare - limba română.
- BuGsY
- Fost coleg
Vrei să spui că ai conţinutul bazei de date în limba engleză (mesajele au fost scrise în limba engleză) iar tu vrei să modifici toate aceste mesaje în limba română!?
Aşteaptă ca Google să introducă limba română printre celălalte, pentru traducere automată.
phpBB.com - This page has been automatically translated from English.
Am editat eu titlul acestui subiect, (“Pot sa "traduc" forumul din engleza in romana?”, nu era sugestiv
)
Aşteaptă ca Google să introducă limba română printre celălalte, pentru traducere automată.
phpBB.com - This page has been automatically translated from English.
Am editat eu titlul acestui subiect, (“Pot sa "traduc" forumul din engleza in romana?”, nu era sugestiv

- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
Eu inclin sa cred ca doreste versiuna in romana a phpbb-subsilver. Daca e asa, ti-ai primit raspunsul corect , omule. Si nu e nimic super complicat; faci download la un fisier zip, il dezarhivezi si il urci in folderul language pe ftp.
Daca, intr-adevar, ai useri care posteaza in engleza si vrei sa traduci pentru utilizatorii romani, deocamdata, tot ce ai la dispozitie ... tu (sau un moderator), sa editezi post cu post si sub mesajul initial, sa scrii si traducerea.
Daca, intr-adevar, ai useri care posteaza in engleza si vrei sa traduci pentru utilizatorii romani, deocamdata, tot ce ai la dispozitie ... tu (sau un moderator), sa editezi post cu post si sub mesajul initial, sa scrii si traducerea.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
probabil ... dar daca totusi vrea traducerea mesajelor e bine sa ia in considerare si MOD-ul Translate postsMunteniaTeam scrie:Eu inclin sa cred ca doreste versiuna in romana a phpbb-subsilver.