WwW.InterUrban.Lx.Ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Kakarott
Utilizator înregistrat

WwW.InterUrban.Lx.Ro

Mesaj de Kakarott »

http://WwW.InterUrban.Lx.Ro

Forum Nou, intratzi oricand, criticati cat vreti da aici nu acolo!
Virtual
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Virtual »

Template-ul acela este destul de dragutz, macar te-ai obosit sa-i schimbi log-ul, dar pe langa faptul ca este un forum general (ceea ce nu am nimic impotriva doar si eu am unul) care necesita foarte multa munca l-ai facut exagerat de mare, dau la scroll la mouse pana ma plictisesc ca sa ajung jos de tot deci parerea mea este ca ar trebui sa-l faci o idee mai compact de exemplu Hard Rock si Soft Rock ai putea sa le unesti, altele cu muzica in general ai putea sa faci Diverse, first person shooter cu third person shooter ai putea sa faci Shootere, etc cred ca ai prins ideea si incearca sa-l faci o idee mai prietenos.
Virtual
DANITE
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de DANITE »

subscriu la ce a zis Virtual...respectiv ca template-ul e fain (cu toate ca le prefer pe cele modificate cat de cat - amprenta de originalitate) si mai ales ca este extrem de incalcit...prea multe topicuri frate si prea multe 0 posts...incearca mai compact!...parerea mea do not shoot!
ProfiGamer
Utilizator înregistrat

Mesaj de ProfiGamer »

Asta da forum de discutii :) De nu sunt la categorii acolo de cred ca nici mai trebuie sa faci ceva de genul Diverse :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”