Tinand seama ca sunt foarte putine forume dedicate miscarii Hip-Hop din Romania cat si de afara (forume in romana), am decis sa educ publicul si acultatorii de muzica rap prin o comunitate.
Forumul are multe tinte cum ar fii: promovarea de artisti Hip-Hop, a evenimentelor Hip-Hop de la noi din tara si multe alte optiuni.
Forumul a fost deschis ieri (Marti, 22 Martie 2005), dar domeniul cumparat il am din Iunie anul trecut.
Am avut multe forume pana acum pe acest domeniu dar m-am hotarat sa ma axez doar pe cel de romana si in vara voi scoate sectiunile de engleza de pe site.
Asa ca dati-va cu parerea despre acest forum si daca sunteti fani, nu ezitati, inscrieti-va pentru a avea acces ca membru inregistrat.
Si va rog nu spune-ti ca nu e nici un MOD instalat, pentru ca nu am de gand sa instalez acum ci pe parcurs, cand va fii mult mai populat si activ forumul.
Pace si era sa uit... Adresa forumul este http://www.HipHopBoard.net/forum/index.php
Va multumesc!
Comunitatea Hip-Hop Online
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !