Salut phpBB3
Problema consta in afisarea benerului de la forumul meu,in partea dreapta arata bine pana la capat dar in partea stanga nu.Ce pot face ca sa apara si in partea stanga ca in partea dreapta.
Am tema we_clearblue version = 1.0.1
poza dovada http://oi57.tinypic.com/kbotib.jpg
linck forum http://raven.mt2.ro/forum/
Va rod daca imi puteti explica mai in detaliu unde intru ce fac ca nu prea sunt experimentat.
Va multumes anticipat de ajutorul vostru.
Problema afisare banner forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Problema afisare banner forum
Mie imi arata normal logo-ul dar daca redimensionez site, mai mic se vede doar pe partea dreapta.
-
- Nou venit
- Versiune: phpBB3.0.5
- Nivel phpBB: Neexperimentat
am 3 calculatoare in casa,pe laptop de vede bine logo-ul si pe cel a lu fica-mea dar amaindoua au rezolutii mici la ecran,in schimb eu am un monitor full HD si se vede ca in poza nu stiu este de la logo forum sau tine de rezolutia monitoarelor...
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tine de rezolutia monitoarelor.. Difera de la o rezolutie la alta.bibanu141 scrie:am 3 calculatoare in casa,pe laptop de vede bine logo-ul si pe cel a lu fica-mea dar amaindoua au rezolutii mici la ecran,in schimb eu am un monitor full HD si se vede ca in poza nu stiu este de la logo forum sau tine de rezolutia monitoarelor...
-
- Nou venit
- Versiune: phpBB3.0.5
- Nivel phpBB: Neexperimentat
se poate inchide topic am rezolvat problema.