Am o tema noua la forum si are niste reclame in ea,mai exact:
1.Cum modific aia cu "xulesc-membru exemplu.ro" cum modific ..sa pun numele comunitatii mele
2.Cum modific aia de deasupra chatului.. cum ar fi EXGAMINg.RO cum pun numele comunitatii mele
3.Cum modific reclama de la ultimi 10 postatori
Pentru mai multe detalii uitati'va la poza http://i43.tinypic.com/1zqu0sx.jpg
Si ultima intrebare cum modific la zona anunturilor de deasupra chatului....cum modific sau cum sterg un id
uitati poza: http://i40.tinypic.com/2rrlwyp.jpg
Cum modific reclamele temei
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Cum modific reclamele temei
1. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> top_five_body.html si cauti acolo numele si il modifici.
2. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> chat_body.html si cauti acolo numele si il modifici.
3. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> top_five_body.html si cauti acolo numele si il modifici.
4. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> index_body.html ... cred .
2. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> chat_body.html si cauti acolo numele si il modifici.
3. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> top_five_body.html si cauti acolo numele si il modifici.
4. ACP -> Style -> Template -> Template tema ta -> index_body.html ... cred .
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.1
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum modific reclamele temei
am reusit ,multumesc!